Cum și-a cucerit Andreea Berecleanu actualul soț. Ce i-a arătat lui Constantin Stan de s-a îndrăgostit pe loc de ea EXCLUSIV

Cum și-a cucerit Andreea Berecleanu actualul soț. Ce i-a arătat lui Constantin Stan de s-a îndrăgostit pe loc de ea EXCLUSIV
Andreea Berecleanu a mărturisit cum l-a cucerit pe Constantin Stan

Întoarcerea recentă a Andreei Berecleanu, 46 de ani, la pupitrul știrilor Focus ale postului Prima TV nu a lăsat pe nimeni indiferent. Și nici nu avea cum să se întâmple asta fiindcă Andreea Berecleanu are o experiență foarte vastă, aproape de invidiat după cei aproape 9 ani petrecuți la PRO TV. Acești ani au fost urmați de alți aproape 17 ani la Antena 1.

Ce avantaj are de când s-a mutat la Prima TV

Fosta vedetă a celor de la PRO TV și Antena 1 e astăzi o carte câștigătoare pentru cei de la Prima TV, dar în egală măsură colaborarea pare una benefică pentru ambele părți.

”Dacă stau și mă gândesc bine, aș spune că sunt mai aproape ca oricând în ultimii ani de casa mea. Fiindcă locuința mea e mai aproape azi de casa în care lucrez în ultima vreme, adică sediul Prima TV”, remarcă ea.

Andreea Berecleanu spune pentru Playtech.ro că, în cei 30 de ani de când practică meseria de jurnalist, foarte multe lucruri s-au schimbat în rândul oamenilor și în jurul său, cu excepția ”reperelor deontologice” ale meserie pe care o prețuiește atât de mult.

”România s-a schimbat foarte mult, și social, și politic. După cum și generațiile s-au schimbat foarte tare”, susține ea.

O bâlbă… premonitorie

Până și amintirea greșelilor comise de-a lungul prezentării a mii și mii de știri e legată tot de schimbările majore survenite în ultima vreme în țara noastră:

”Dacă e să vorbim despre bâlbe, deși aș spune că bâlbe nu prea am avut, aș vorbi despre cea întâmplată pe vremea în care lucram la PRO TV. Era exact în perioada în care România urma să adere în Alianța Nord-Atlantică.

Și am anunțat foarte serios că România va adera în al doilea van al alianței. Van și nu val, așa cum ar fi trebuit să pronunț. Astăzi, amintirea acelei greșeli îmi spune că poate a fost ceva premonitoriu în ce am spus atunci, cu mulți ani în urmă!”, a rememorat ea pentru Playtech.ro.

Cea mai grea meserie a Andreei Berecleanu

În ceea ce privește relația cu publicul său, Andreea Berecleanu nu poate să constate schimbări majore. Și asta fiindcă, după cum precizează ea, lumea continuă să o recunoască, să o oprească pe stradă, să intre în vorbă cu ea sau să-i ceară să facă fotografii cu unul sau cu altul.

Pe de altă parte, Andreea Berecleanu se declară ca fiind și o ”mamă curajoasă”. Prezentatoarea știrilor Focus de la Prima TV adaugă repede că încearcă să încurajeze permanent relația cu fiica sa Eva, căreia îi oferă și libertate, fără a intra însă în prea multe amănunte.

”În primul rând, sunt mamă. A fi mamă pentru mine, Andreea Berecleanu, e o meserie dificilă, poate cea mai grea din această lume”, apreciază ea.

Cum și-a cucerit Andreea Berecleanu actualul soț

Cât despre femeia Andreea Berecleanu, care are un singur lucru în comun cu celebrul George Buhnici, vedeta noastră e categorică:

”Prefer să spun lucrurilor direct pe nume, indiferent de consecințe. Bărbatul din viața mea asta a apreciat în primul rând la Andreea Berecleanu, și nu neapărat aspectul fizic!”, ne-a mai adăugat vedeta tv.

Cu aproape 5 ani în urmă, în noiembrie 2016, Andreea Berecleanu s-a măritat cu medicul estetician Constantin Stan. Prezentatoarea TV nu se află la primul ei mariaj, fiind inițial măritată cu un alt cunoscut jurnalist de televiziune, Andrei Zaharescu, de care însă a divorțat. Din acel mariaj a rezultat fiica lor, Eva, precum și fiul lor, Petru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI