Cum și-a amendat un polițist din Constanța un coleg pe care îl chemase în ajutor. A ieșit cu scandal

Cum și-a amendat un polițist din Constanța un coleg pe care îl chemase în ajutor. A ieșit cu scandal
De ce a fost împușcat bărbatul din frizeria din București. Ce s-a întâmplat, de fapt

În plină epidemie sanitară un scandal a izbucnit acum câteva zile, între un polițist local și un agent de la rutieră. Motivul peripeției a fost generat și de faptul că a fost întocmit un proces verbal. De aceea, autoritățile au deschis chiar o anchetă, în acest caz.

Cum și-a amendat un polițist din Constanța un coleg pe care îl chemase în ajutor

Din păcate evenimente mai puțin dorite se întâmplă peste tot în țară, astfel că un polițist a fost amendat de un coleg de-al său, deși îi solicitase acestuia să intervină, pentru a-l ajuta, în plină criză sanitară, eveimentul în cauză având loc la Constanța, cu câteva zile în urmă. Conform celor de la adevărul.ro situația a ajuns să degenereze în noaptea de 30 spre 31 martie, când un echipaj de la Poliția locală a depistat în trafic o mașină ce se deplasa într-un mod haotic. Aceștia au oprit respectivul autoturism, în care se aflau trei persoane. și, după declarațiile organelor de control, șoferul emana un miros de alcool. Ofițerii locali au apelat la colegii lor, de la Poliția Rutieră, pentru a fi constată neregula.

A ieșit cu scandal

Conform procedurilor, cei de la Rutieră i-au cerut șoferului să sufle, aceștia constatând că acesta avea o alcoolemie de 0,82 grame, la mie. La momentul în care au întocmit procesul verbal, între cadrele de poliție a izbucnit un real scandal. Agentul de la Rutieră a dorit să îl treacă pe polițistul local pe procesul verbal, cerându-i să prezinte și actele de identitate. Refuzul acestuia a venit la pachet și cu răspunsul că nu are documentele la el. De aceea, agentul de la Rutieră și-a amendat colegul de la Poliția locală, iar acesta a primit o contravenție de 500 de lei, pentru refuz.

„Referitor la evenimentul din data de 31 martie a.c., în care au fost implicaţi un poliţist din cadrul Biroului Rutier Constanţa şi un poliţist din cadrul Poliţiei Locale Constanţa, va comunicăm următoarele: La data de 31 martie a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a fost sesizat de către reprezentanţii Poliţiei Locale Constanţa cu privire la faptul că un poliţist local a fost sancţionat de către un poliţist rutier. La aceeaşi dată, conducerea I.P.J. Constanţa a dispus activităţi de cercetare prealabilă în vederea stabilirii existenţei sau inexistenţei vreunei abateri disciplinare a poliţistului în cauză. Menţionăm faptul că temeinicia şi legalitatea procesului verbal de contravenţie pot fi analizate doar de către instanţa de judecată“, au transmis oficial cei de la Poliţia Constanţa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI