Cum se simte Minerva, vestitul astrolog, după dificila operație: „Am făcut primii pași!”. Ce interdicții are și când va fi externată EXCLUSIV

de: Alexandru Catalan
13 04. 2023

Gabriela Dima (65 de ani), alias Minerva, cunoscut astrolog, susţine că operaţia, pe care a suferit-o recent la șold, într-un spital din Arad, s-a finalizat cu succes.

Minerva, vestitul astrolog,  intervenție chirurgicală grea. Totul a plecat de la un accident din anii studenţiei

Minerva a povestit, exclusiv pentru Playtech Știri, cum și când au debutat problemele de sănătate, pe care multă vreme le-a ignorat.

„Totul a plecat de la o poveste mult mai veche, din vremea studenţiei. Atunci, am căzut, dintr-o întâmplare nefericită, dar nu am dat decenii bune nicio atenţie acelui incident. Deşi, o vreme, m-a durut! Şi am dus-o, pe picioare, cum se spune! Până într-o zi când un medic foarte bun mi-a depistat o frumuseţe de coxartroză, care m-a forţat să mă operez în cele din urmă”,  a declarat Minerva, exclusiv pentru Playtech Știri.

Cum se simte după operație

Intervenţia, de care a părut că se teme iniţial, a avut însă un deznodământ reuşit: „M-a surprins şi pe mine cât de bine a prins operaţia. Nici în cele mai frumoase vise nu mă aşteptam la aşa ceva! Medicul m-a şi felicitat şi asta m-a făcut să mă simt foarte bine”.

Pe de altă parte, exact în Joia Mare a ortodocşilor, Minerva a făcut şi primii 30 de paşi, cu ajutorul unui cadru special.

„Astăzi, în Joia Mare, am făcut primii mei 30 de paşi. Primii, după operaţie! Eram şi eu foarte curioasă să văd cum mă voi descurca. E drept, m-am deplasat cu ajutorul unui înălţător, al unui cadru metalic, dar am făcut-o şi sunt foarte mândră de mine”, a adăugat Minerva, pentru Playtech Știri.

Tratamentul postoperator va fi de durată

Ea mai spune că tratamentul postoperator va fi de lungă durată şi că nu va putea părăsi spitalul mai devreme de luna viitoare.

„Cel puţin, până la 1 mai, nu voi părăsi spitalul. Nici măcar de Paşte! Dar ştiam asta încă de dinainte de a mă opera. De aceea, am şi ales să suport această intervenţie chirurgicală la Arad, fiindcă aici locuieşte mare parte a familiei mele şi în ziua de Paşte mă voi putea simţi ca la mine acasă, deşi voi fi tot în camera de spital”, a indicat ea, pentru Playtech Știri.

Îşi propune să revină cât mai repede şi la volan

Gabriela Dima e însă decisă să lucreze în paralel şi la câteva cărţi, cunoscutul astrolog fiind renumit pentru pasiunea sa de a le împărtăşi câtor mai mulţi semeni de-ai săi cunoştinţele despre lumea cosmosului şi influenţa planetelor asupra vieţii omului de rând.

Cu un moral foarte ridicat, Minerva afirmă că de-abia aşteaptă revenirea în Capitală.

„Medicul m-a asigurat că, în măsură în care voi urmări cu atenţie paşii de vindecare propuşi de către specialişti, voi putea reveni la o viaţă normală, în circa două luni. Inclusiv voi putea şofa din nou, una dintre marile mele plăceri, chiar şi în Bucureştiul acesta foarte aglomerat”, a conchis ea.

Lucrează la Banca Națională a României

Gabriela Dima a devenit în cursul anului trecut angajat al Băncii Naţionale a României, la departamentul de mentenanţă, calitate care nu i-a mai permis să apară pe micile ecrane, aşa cum o făcuse constant în ultimii ani. Cea care e pasionată de astrologie, de la 14 ani, pare însă decisă să-şi lanseze cândva propriul podcast şi să reia legătura cu fanii ei, deloc puţini la număr.