Cum se simte fiica Roxanei Ciuhulescu la 9 luni după operația de scolioză? Vedeta, detalii importante despre starea de sănătate a adolescentei EXCLUSIV

de: Rebeka Pascu
24 05. 2024

Roxana Ciuhulescu este femeia cu cele mai lungi picioare din România. Vedeta are o înălțime de 1,90 dintre care 1,20 măsoară doar picioarele. Aceasta s-a făcut remarcată după ce a făcut parte din mai multe producții TV de succes. Ex-handbalista ne-a dezvăluit cât de des se dulce la salon pentru a se răsfăța, dar ne-a mărturisit și cum se simte fiica ei la 9 luni de la operația pe care a avut-o în urma unei scolioze severe.

Ce a făcut Roxana Ciuhulescu în timpul pandemiei: „În 3 luni de zile aveam o mătură”

În timpul pandemiei din 2020, Roxana Ciuhulescu a fost nevoită să se vopsească acasă, astfel, vedeta și-a ars părul. Acum, fosta prezentatoare TV se duce frecvent la salon și se lasă pe mâna specialiștilor:

„Să știi că mă duc în medie de cel puțin 2 ori pe lună la salon, să mă vopsesc. M-am vopsit singură doar în pandemie și mi-am ars părul. Am învățat într-un târziu că vopseaua se pune doar la rădăcină și se face apoi emulsie spre final.

Eu îmi puneam vopseaua pe toată lungimea părului, iar în 3 luni de zile aveam o mătură și acum mă las pe mâinile specialiștilor. Așadar, mă duc cel puțin o dată pe lună la salon pentru vopsit și de 2 ori pe lună pentru manichiură și pedichiură.

La masaj mă duc și îmi prinde foarte bine. Eu trebuie să stau la masaj cel puțin o oră și jumătate, că doar într-o oră nu ajunge nici până la buric! Când mă duc acolo sunt oricum frântă de oboseală, așadar, îmi prind bine masajele de relaxare.”, ne-a declarat Roxana Ciuhulescu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Cum se simte fiica Roxanei Ciuhulescu la 9 luni de la operația de scolioză?

Fiica Roxanei Ciuhulescu a trecut prin momente grele în august 2023, când a trebuit să se opereze de urgență în urma unei scolioze severe. Tânăra de 16 ani s-a refăcut în proporție de 90% și a reînceput antrenamentele:

Citește și: Roxana Ciuhulescu, despre revenirea în televiziune. Nadia Comăneci, Ion Țiriac, Gică Hagi și David Popovici sunt pe lista prezentatoarei EXCLUSIV – Playtech Știri

„La sală mă duc de 3 ori pe săptămână cel puțin. Uneori, mă dor foarte tare genunchii. Mă duc și la Yoga, dar data trecută am fost singura participantă și nu s-a mai ținut ora. Fiica mea se simte foarte bine după opreație, este recuperată în proporție de 90%.

S-a reapucat de sport, a început înotul, face și yoga și pilates. Aveam undă verde să mergem și la ski, dar mi-a fost teamă să mergem sezonul acesta, așteptăm sezonul următor, că nu pleacă pârtia nicăieri. Este recuperată, încrezătoare și dezinvoltă! Am trecut, în sfârșit, peste hopul ăsta.”, ne-a mai spus vedeta, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citește și: Andreea Bălan dă din casă din relația cu Victor Cornea. Cum sunt „despărțirile” când sportivul pleacă în turnee. Ce fac cei doi în aeroport EXCLUSIV – Playtech Știri