Cum se simte acum băiețelul lui Dani Oțil. Tiago a fost bolnav câteva zile

de: Bișinicu Andreea
27 01. 2022

Momente dificile pentru Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. Fiul lor Luca Tiago a fost bolnăvior în ultimele zile, motiv pentru care matinalul a lipsit din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani. Care este starea de sănătate a fiului lor. Micuțul Tiago a avut o răceală severă. Ce spun medicii.

Fiul lui Dani Oțil s-a îmbolnăvit

Fanii lui Dani Oțil s-au întrebat de ce nu l-au văzut pe simpaticul matinal la Neatza cu Răzvan și Dani, în ultimele zile. Se pare că motivul ar fi legat de fiul său Luca Tiago, care a fost bolnăvior în ultima vreme. Prezentatorul TV a dat dovadă că este un soț iubitor și un tată extrem de devotat, motiv pentru care a stat acasă să aibă grijă de băiatul lui, alături de soția sa Gabriela Prisăcariu.

Micuțul Luca Tiago a răcit foarte tare, motiv pentru care a urmat un tratament preț de câteva zile. Acum, fiul vedetei de la Antena 1 se simte mult mai bine, dovada o face și fotografia pe care Dani Oțil a postat-o pe rețelele sociale. Mesajul din dreptul imaginii este unul de-a dreptul savuros.

„Dacă nu vă bucurați zilnic de viață vă mănânc nasul.”, este descrierea pusă de prezentatorul TV la fotografia cu fiul lui.

Fanii lui Dani Oțil, topiți după fiul matinalului de la Antena 1

Se pare că micuțul Luca Tiago nu a fost singurul care a fost răcit. Și mămica lui Gabriela Prisăcariu a fost victima unei viroze destul de neplăcute.

Mai mult de atât, soția lui Dani Oțil se simțea atât de rău, încât a fost nevoită să ia doar pastile care să nu-i afecteze alimentația, având în vedere faptul că pe fiul ei îl alăptează, încă, la sân. Fanii lui Dani Oțil au fost extaziați atunci când au privit fotografia în care micuțul Luca Tiago râde cu gura până la urechi.

„Aveti un copil superb, să vă trăiască și să vă bucurați de toate împreună!

Pupă mama un băiat frumos și drag, să vă trăiască și sa vă bucurați de el mulți ani sănătoși și fericiți!

Este Dani junior! Scumpete de copil, cu gropițe, ochios și vesel ! Să vă trăiască și să fiți fericiți cu totii! Vă ador pe toți trei!

Tot este un zâmbet! În nici o postare nu apare supărat ! Sa fie sănătos și să crească frumos!

Să vă trăiască îngerașul!însănătoșire grabnică copilului și să vii cât mai repede în emisiune!”, sunt doar câteva dintre urările pe care internauții i le-au transmis lui Dani Oțil.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinți în septembrie 2021, atunci când l-au întâmpinat pe micuțul Luca Tiago în viața lor.