Cum se scuză Laurențiu Reghecampf, după debutul jenant la CSU Craiova: „Asta se întâmplă”

Cum se scuză Laurențiu Reghecampf, după debutul jenant la CSU Craiova: „Asta se întâmplă”
Cum se scuză Laurențiu Reghecampf, după debutul jenant la CSU Craiova: „Asta se întâmplă”

Laurențiu Reghecampf a debutat oficial la CSU Craiova. Antrenorul de 45 de ani a făcut-o „cu stângul”, oltenii ratând jenant calificarea în turul următor din Conference League. Echipa patronată de Mihai Rotaru n-a reușit decât o remiză albă contra albanezilor de la Laci. În tur, adversarii s-au impus cu 1-0, lucru ce a dus la demiterea tehnicianul grec Marinos Ouzounidis de la cârma juveților.

Cum se scuză Laurențiu Reghecampf, după debutul jenant la CSU Craiova

Laurențiu Reghecampf a debutat jenant la CSU Craiova. Ocupanta locul 3 în ultimul sezon din Liga 1 s-a „împotmolit” în fața echipei albaneze Laci. Oltenii au fost învinși în meciul tur cu 0-1, dar se părea că venirea lui Reghe pe banca tehnică în locul grecului Marions Ouzounidis va da impulsul necesar pentru a trece de un adversar modest. Craiovenii au fost, însă, chir mai modești decât adversarii și n-au obținut decât un 0-0 pe teren propriu. Și eliminarea din Conference League, la fel ca FCSB și Sepsi Sf. Gheorghe.

Echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf putea schimba, totuși, soarta calificării dacă Elvir Koljic n-ar fi ratat, singur cu portarul, în prima repriză. Sau dacă în minutul 90, mingea șutată frumos de Fedele n-ar fi lovit bara.

Am avut două-trei șanse bune, nu am reușit să marcăm și lucrul ăsta s-a văzut. Dacă înscria Koljic în prima repriză lucrurile se schimbau, cred eu că acolo a fost șansa noastră să intrăm în această cursă a calificării”, a declarat Reghecampf la interviul după meci.

„Asta se întâmplă”

Laurențiu Reghecampf a încercat mai multe explicații pentru eșecul din partida cu albanezii. Iar printre ele a fost și lipsa lui Cicâldău, transferat la Galatasaray pentru 6,5 milioane de euro

Le-am spus jucătorilor la analize că nu va fi un meci ușor, Laci este o echipă foarte arțăgoasă și bine așezată în teren, știam că va fi un meci de lupă. Nici noi nu aveam soluțiile să facem un joc mai bun în seara asta, avem jucători accidentați, Cicâldău nu mai este aici, deci trebuia să ne bazăm pe ce aveam la dispoziție, dar nu este un motiv să ne scuzăm”, a mai declarat Reghecampf.

Tehnicianul de la CSU Craiova a recunoscut că există o mare dezămăgire, dar a concluzionat că, în fotbal, se mai întâmplă să și pierzi.

Toți suntem dezamăgiți, trebuie să lucrăm mai mult, să facem o analiză și să vedem la ce nivel am ajuns, și să facem mai bine la anul. Nu este ușor pentru fotbalul românesc să îți iasă trei echipe într-o zi. Aici am ajuns, ăsta e adevărul, despre ce vorbim?

Dacă am pierdut, asta se întâmplă. Noi lucrăm în fiecare zi cu jucătorii, cu ce avem și cu ce se întâmplă în România, încercăm să le ținem nivelul sus, dar vedeți că toate țările au început să crească”, a mai adăugat Laurențiu Reghecampf.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI