Cum se răzbună o clujeancă pe iubitul ei: îi lasă un mesaj scris cu un cui pe mașina de lux

de: Iorgu Ianusi
28 02. 2019

De un cui. De atât a avut nevoie o clujeancă revoltată ce pare să fie în spatele unei „opere” care a devenit virală în ultimele zile pe rețelele  sociale.

O mașină înmatriculată în Cluj a fost descoperită gata inscripționată cu un mesaj deloc drăgăstos. Vehiculul era zgrâriat pe ușile de pe partea stângă iar autoarea a folosit, cel mai probabil, un cui pentru a-și duce la bun sfârșit operațiunea.

Deși nu e foarte clar care au fost motivele pentru care femeia și-a vărsat năduful pe mașină, un clujean a observat-o în acțiune și le-a dat de veste tuturor pe grupul de Facebook numit „Info Trafic jud. Cluj”,unde a publicat și fotografiile pe care le-a făcut cu… dovada.

„A cui este maşina ? În urmă cu câteva minute o fată ţi-a lăsat un mesaj pe maşină şi a fugit.”

Mesajul publicat pe facebook de martor.

Fotografiile publicate pe Facebook au devenit în scurt timp virale. De ironii nu au scăpat nici femeia, dar nici proprietarul mașinii, proaspăt pricopsit cu o „etichetă” pe autoturismul de lux.

Teoretic, femeia riscă să fie cercetată pentru distrugere, dar, deocamdată nimeni nu a depus plângere la poliția clujeană pentru a reclama incidentul.

Fotografiile cu mesajul scrijelit de femeia nervoasă pe mașina clujeanului au devenit virale pe rețelele sociale.