Cum se împacă Speak și Ștefania după o ceartă? Detalii din intimitatea lor: “Am descoperit treaba asta în Asia Express” VIDEO EXCLUSIV

de: Rebeka Pascu
07 12. 2023

Speak și Ștefania formează unul dintre cele mai iubite cupluri din România. De 6 ani, cei doi artiști trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și par de nedespărțit. Ce-i drept, întotdeauna au fost discreți și de-a lungul timpului nu au divulgat prea multe detalii din initimitatea lor. Cu toate acestea, celebrul cuplu a fost prezent la un eveniment monden din Capitală. Vedetele au vorbit, în exclusivitate pentru Playtech Știri, despre modul în care gestionează o ceartă. Pe scurt, am aflat cum se împacă Speak și Ștefania după o dispută. Știți vorba aceea: “Ce dulce este împăcarea!”

Speak și Stefania, despre proiectul care va apărea pe Netflix

Cei doi au intrat în atenția tuturor în urma participării la „Asia Express”, unde au ajuns până în finală. Artiștii formează un cuplu de mai bine de 6 ani și par de nedespărțit. În tot acest timp, aceștia s-au ocupat foarte mult de carieră și viața profesională.

Speak și Ștefania ne-au oferit toate detaliile despre primul reality-show românesc “Aventura, stigați: Ura!”, care va putea fi urmărit pe Netflix începând cu data de 13 decembrie. Totul a plecat de la o vacanţă unde au combinat relaxarea cu aventura.

“Este primul reality-show românesc care va fi difuzat pe platforma Netflix, ceea ce pentru noi este extraordinar. Și pentru Netflix este o premieră. Mulțumim tutoror oamenilor implicați, pentru că a fost foarte greu. Sezonul acesta a fost foarte greu! A fost obositor, chiar dacă pe cameră nu o să se vadă treaba asta. Noi ne-am distrat foarte mult făcând toate acele lucruri, dar la finalul zilei a fost foarte obositor.

Noi am făcut producția, am coordonat echipa de filmare, a fost greu și foarte costisitor. Implicarea noastră a fost mai mare decât a fi doar în fața camerelor și atât. Am fost implicați în tot produsul.”, ne-au dezvăluit Speak și Ștefania, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Cum se împacă Speak și Ștefania după o ceartă?

După cum știți, în cei 6 ani de relație, Speak și Ștefania au preferat să fie discreți și nu au dezvăluit detalii din intimitatea lor. Artiștii se afișează întotdeuna fericiți, plini de viață și pare că nimic nu i-ar putea despărți vreodată.

Cu toate acestea, ca în orice relație, nu este mereu totul roz. Speak și Ștefania au spus lucrurilor pe nume și ne-au dezvăluit cum se împacă după micile dispute.

Citește și: Motivul pentru care Ștefania lui Speak nu vrea să participe la Survivor. „Aș lua-o razna!” Ce a recunoscut EXCLUSIV VIDEO – Playtech Știri

“Certurile noastre țin cam 30 de secunde, după ne revenim. Am descoperit treaba asta în Asia Express. Noi nu stăm supărați niciodată. Dacă unul este supărat, celălalt nu mai este. Nu ținem în noi supărarea, nu suntem ranchiunoși. Nu considerăm că avem o relație perfectă, ci una sănătoasă. Perfectul este imperfect. Nu căutăm niciodată certuri unul altuia.

Nu cred că există o rețetă sau un secret. Dacă îți înțelegi partenerul și relația în care sunteți, ieși din acea ceartă, cu siguranță!”, ne-au mai spus foștii concurenți Asia Express, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citește și: Cuplul de vedete din România care va petrece Sărbătorile separat! Ambii vor fi departe de casă, de ce au luat această decizie EXCLUSIV – Playtech Știri