Cum se distrează David Popovici în vacanță. Iubita lui l-a dat de gol, a publicat imaginile cu sportivul

de: Daoud Andra
06 08. 2024

După aurul și bronzul câștigate la Paris, la Jocurile Olimpice 2024, David Popovici și-a luat o bine-meritată vacanță. Sportivul se relaxează alături de iubita lui, Taisia Nițuleasa, în vacanță, iar tânăra a publicat câteva fotografii pe internet. Cum l-a surprins pe campionul olimpic.

David Popovici, vacanță cu iubita după performanța de la JO 2024

La scurt timp după ce a câștigat două medalii olimpice la Paris, David Popovici a plecat în vacanță. După luni întregi de antrenament, sportivul legitimat la Dinamo a obținut aurul olimpic în proba de 200 de metri liber și bronzul în proba de 100 de metri, iar acum se relaxează la plajă.

David Popovici nu a plecat singur, ci împreună cu prietena lui, Taisia Nițuleasa. Tânăra i-a fost alături și l-a susținut și la Paris, din tribună, iar acum se bucură de vacanță împreună. Iubita sportivului a publicat câteva fotografii pe contul ei de Instagram, iar într-una l-a susprins pe sportiv înotând în piscina hotelului.

”Nu s-a săturat”, a scris ea, mai în glumă, mai în serios, în descrierea imaginii. În alte fotografii, tânăra apare alături de o maimuță, pentru că cei doi au ales să se relaxeze într-o destinație exotică.

David Popovici, surprins de iubita lui, la piscină

Ce spunea David Popovici despre iubita lui

Sportivul a vorbit, la un moment dat, despre sprijinul de care a avut parte în viața sportivă. Pe lângă părinții care l-au susținut necondiționat, și prietena sa a avut un rol important, în ultimii ani. Cei doi s-au cunoscut la liceul George Coșbuc, unde au fost elevi, și au rămas împreună. De când formează un cuplu, Taisia l-a susținut și l-a înțeles cu privire la program și la antrenamente, după cum a declarat campionul olimpic.

”Nu a fost ușor pentru Taisia să-mi înțeleagă programul, să-l accepte, dar a învățat să mă susțină. Oricât de greu i-ar fi când plec cu săptămânile, pe alt continent, mă înțelege. Am mare noroc că am dat de ea. Asta mă ajută să mă bucur de ceea ce fac, să nu mă simt vinovat.

Acum două zile a intrat într-o trupă de dans. Ea a făcut dans de performanță, acum a dat o audiție, ceva mai serios. Acum, după ce a intrat, mi-a zis că începe antrenamentul la ora 1. Am înțeles și eu. O susțin, ea mă susține. Acum abia aștept să înceapă și ea acest regim de antrenament, o să încercăm să mâncăm mai sănătos, o voi implica și pe ea în viața de sportiv. O felicit cu această ocazie!”, a spus David Popovici în podcastul ”Starea Naţiei”, în urmă cu ceva timp.

După performanța de la Paris, David Popovici și-a asigurat renta viageră maximă, garantată prin lege. Aceasta este de aproximativ 3.300 de euro pe lună, în prezent, iar campionul o va încasa după încheierea activității. Cele două medalii de la Paris îi vor aduce în conturi 200.000 de euro din partea COSR și 100.000 de euro din partea clubului Dinamo, cu care are contract.