Cum se chinuie PRO TV să ajungă Antena 1 și Kanal D din urmă. Surpriza pe care o pregătesc fanilor

Cum se chinuie PRO TV să ajungă Antena 1 și Kanal D din urmă. Surpriza pe care o pregătesc fanilor
Cum se chinuie PRO TV să ajungă Antena 1 și Kanal D din urmă. Surpriza pe care o pregătesc fanilor

Pro Tv pregătește surprize enorme în noua grilă de programe. Postul de televiziune vrea să facă Antenei 1 și Kanal D concurență serioasă.

Cum se chinuie PRO TV să ajungă Antena 1 și Kanal D din urmă

Se anunță surprize mari în grila Pro Tv. Oficialii postului pregătesc în secrete mai multe producții care au avut un mare succes la alte televiziuni. Sezoanele noi din Românii au Talent și Las Fierbinți urmează să se încheie, iar noile show-uri sunt așteptate să aducă audiențe masive.

Cea mai mare surpriză este un reality-show matrimonial numit Mireasa pe nevăzute, care urmează să intre în grila postului tv.

În plus, se fac preselecții pentru Super Star România, emisiunea din locul Vocea României. Ca jurați vor fi Cezar Ouatu și Mihaela Rădulescu și Horia Brenciu, potrivit unor zvonuri.

Pro Tv pregătește și noi episoade din serialul Vlad, iar filmările Las Fierbinți continuă, serialul apropiindu-se de sezonul 20.

O altă surpriză o reprezintă sezonul doi din Marked Singer România, însă se pare că show-ul de talente va avea jurați noi.

Ce se întâmplă cu show-uri precum Masterchef și Ferma

De asemenea, Masterchef pregătește o revenire de senzație și este posibil să se schimbe echipa de cei trei chefi. În plus, se pregătesc și alte surprize pentru emisiunea culinară.

Momentan se fac preselecții pentru aceste emisiuni și se construiesc decoruri. Oficialii postului se pregătesc să facă concurență serioasă Antenei 1 și Kanal D.

Cât despre Ferma, unul dintre cele mai iubite reality show-uri, încă nu se știe dacă va mai avea loc anul acesta, pentru că oficialii Pro Tv nu au spus nimic despre asta.

Cum a arătat grila Pro Tv din primăvară:

  • Românii au Talent – difuzare două zile pe săptămână.
  • Imperiul Leilor- al doilea sezon
  • Las Fierbinți – nou sezon început în februarie 2021
  • Șef sub acoperire – primul sezon
  • Profu – al doilea sezon a fost mutat după miezul nopții.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI