Cum se ‘apără’ Costi Ioniță de covid-19. Decizia luată de artist

Costi Ioniță a avut în urmă cu câțiva ani probleme de sănătate. El a povestit că un medic chirurg faimos din România i-a spus să renunțe la carne. S-au făcut 9 ani de când faimosul cântăreț nu a mai consumat carne, iar de doi ani a luat decizia de a fi vegan, renunțând complet la orice produs de origine animală. Acum, el consumă doar legume, multe condimente, dar și făinoase precum orez.

Costi Ioniță, imun la covid-19?

Producătorul face yoga, meditații și mult sport și a ajuns la un echilibru în viața personală care, spune el, face ca astăzi să mai fie printre noi. Să fie acesta motivul pentru care se crede imun la covid?

Costi Ioniță a fost surprins de paparazzii Spynews.ro în timp ce se plimba prin mall fără să poarte mască de protecție, asta deși măsura este obligatorie în România, atât în spațiul deschis, cât și în cele închise.

Se pare că artistul nostru nu ține cont de astfel de măsuri. Aflat în centrul comercial alături de un prieten, Costi nu a luat în seamă nici paznicul, care i-a cerut să își pună masca. Costi Ioniță și prietenul lui își țineau măștile de protecție în mână, alături de câte o cafea. Cu toate acestea, artistul nu a băut din cafea, fiind mai preocupat de telefon.

Costi Ioniță face meditație dezbrăcat

Costi Ioniță a surprins la Survivor, acolo unde a făcut meditație dezbrăcat. Simona Hapciuc s-a declarat stupefiată de faptul că artistul face asta. În fiecare dimineață, Costi se dezbrăca complet și își începea meditația, fără să țină cont că l-ar putea vedea cineva.

„Pe mine Costi mă uimește, frate, cum poți în fiecare zi, la prima oră a dimineții, să te dezbraci complet, să te pui în cap, să-ți atârne toate chestiile invers. În prima zi când am ajuns aici, era Costi complet dezbrăcat și a trecut Alexandra pe lângă el. Chiar eram curioasă dacă se uite la el și ce reacție are. Ea a trecut de parcă nici nu era acolo. Nici nu s-a uitat”, spunea Simona Hapciuc.

Artistul s-a descurcat de minune la Survivor, cel puțin din punct de vedere alimentar, pentru că, a spus el, și acasă avea cam același regim bazat pe fructe, plante și legume.  Artistul nu a simțit niciun fel de lipsă în ceea ce privește mâncarea.

„N-am avut probleme mari, pentru că eu sunt sunt vegan, vegetarian și am restricționat doar cantitatea. Mâncam doar cocos și ce mai găseam prin pădure, dar nu mi-a fost greu. Pentru ceilalți este, într-adevăr, un șoc, pentru că sunt obisnuiți să consume produse animale și tot felul de prostii, chipsuri. Eu nu consumam așa ceva. A fost chiar bine pentru mine”, a mai spus el.