Cum scoți pete de vin roșu, ulei sau transpirație de pe haine în doar câteva minute. Truc genial

Cum scoți pete de vin roșu, ulei sau transpirație de pe haine în doar câteva minute. Truc genial
Cum să scoți diverse pete de pe haine: trucuri utile

Hainele sunt în pericol dacă în apropierea ta este în special vin roșu. De asemenea, foarte greu este să scapi și de petele de ulei sau de transpirație. Ce poți să faci dacă nu ai fost suficient de atent? Există câteva trucuri care te vor scăpa din belele și îți vor salva piesele vestimentare.

Truc pentru curățanie: cum să scoți pete de vin roșu, ulei sau transpirație?

O gospodină desăvârșită și-a împărtășit trucurile pentru îndepărtarea petelor încăpățânate de pe hainele albe. Mai exact, este vorba despre Mama Mila din Melbourne care este foarte cunoscută în mediul online pentru sfaturile sale în curățenie.

Ea a reușit să îndepărteze pete diverse folosind spumă de ras, săpun de vase, bicarbonat de sodiu și tablete pentru proteze. Petele de vin se rezolvă imediat cu ajutorul cremei de ras pe care cel mai probabil o are toată lumea în casă.

Ea lasă spuma să stea pe pată preț de 15 minute, ulterior spală bine materialul. Pentru petele de ulei și alte grăsimi este nevoie să stropești pur și simplu săpun de vase pe zona afectată. De asemenea, trebuie să pui bicarbonat de sodiu direct pe pată, iar mai apoi să o bagi la spălat așa cum ai face-o în mod normal.

Ultimul truc este pentru petele de transpirație care sunt cu mult mai ușor de scos decât urmele rămase în cazurile de mai sus. Înmoaie articolul de îmbrăcăminte într-un vas plin cu apă și lasă acolo două tablete de proteză dentară.

„Este o bijuterie atât de ascunsă pentru curățare”

După ce ai terminat de acordat atenție urmelor în cauză, bagă rufele la spălat la un program normal sau în funcție de detaliile scrise pe etichetă. Recomandarea specialistei este ca pentru un miros plăcut să folosești lenor sau un detergent cu o mireasmă plăcută și proaspătă de flori.

Conform unor sondaje, cei mai mulți aleg pernuțele de detergent lichid care se găsesc în orice supermarket. Cu toate astea, poți încerca gama variată de produse de curățat care se află pe piață pentru a vedea care este pe placul tău.

„Crema de ras este o bijuterie atât de ascunsă pentru curățare! Funcționează atât de bine, am încercat’, a spus o femeie. „Am încercat săpunul de vase și bicarbonatul de sodiu! A salvat cămășile fiului meu”, a spus o mamă. „Mulțumesc pentru împărtășire, acestea vor fi atât de utile pentru a curăța hainele copilului”, a spus altă doamnă, conform dailymail.co.uk. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI