Cum scoți aerul fierbinte din mașină în doar 20 de secunde. Trucul care vine direct de la chinezi

Cum scoți aerul fierbinte din mașină în doar 20 de secunde. Trucul care vine direct de la chinezi
Cum poți să scoți aerul fierbinte din mașină?

Care este metoda potrivită pentru răcirea mașinii pe caniculă? Valul de căldură din această perioadă din România îi pune la grea încercare în special pe șoferi. Poți să scapi de aerul fierbinte din automobilul tău fără să folosești aerul condiționat. O metodă chinezească specială te ajută pe timp de vară. Ea a fost criticată de mulți oameni inițial, dar majoritatea au văzut mai apoi că funcționează. Ce i-a speriat pe mulți conducători auto?

Truc pentru răcit mașina în 20 de secunde: este de mare ajutor pe caniculă

Chinezii sunt cunoscuți pentru modul în care reproduc în cel mai mic detaliu diverse obiecte și nu numai. Iată că acum au venit cu o invenție proprie! Metoda chinezească a stârnit un val de reacții pe YouTube, acolo unde a fost prezentată prima oară.

Propunerea de față i-a inspirat pe mulți dintre șoferi, timp în care alții au criticat cele auzite. O mașină fierbinte în această perioadă este ceva total neplăcut și incomod.

Canicula care s-a abătut asupra României i-a făcut pe mulți să își amâne activitățile pentru a nu lua contact prea mult cu temperaturile mari de afară. Ce poți să faci pentru a avea o mașină rece în doar câteva secunde? Nu este nevoie să te folosești de aerul condiționat.

Cum trebuie să procedezi?

1. Deschide geamul de pe partea șoferului.
2. Deschide ușa de pe partea opusă șoferului și ventilează aerul închizând și deschizând ușa în repetate rânduri.

Presiunea creată în interiorul mașinii duce aerul închis și valul de căldură din interior pe geamul deschis. Chinezii promit că vei avea un vehicul cu aproximativ 30 de grade Celsius mai rece în doar 20 de secunde.

Mulți dintre conducătorii auto susțin totuși că metoda clasică e mai bună, fără să aibă prea mult de muncă în această direcție.

Sfaturi pentru șoferi pe caniculă

Polițiștii vin cu avertizări pentru toți conducătorii auto. Șoferii trebuie să fie mai atenți la starea lor în sezonul cald, mai cu seamă în vreme de caniculă.

„Recomandăm persoanelor cu probleme cardiace sau de altă natură medicală menite a împiedica conducerea autovehiculelor în condiţii de siguranţă să evite pe cât posibil deplasare cu autovehiculul în perioadele de timp caniculare iar dacă este imperios necesar deplasarea să aibă un însoţitor în autovehicul.

Solicităm conducătorilor de autovehicule să circule cu atenţie, calm şi să dea dovadă de respect în trafic, deoarece un comportament agresiv va spori major riscul de a fi implicat într-un eveniment rutier cu urmări nedorite”, avertizează poliţiştii.