Cum să usuci hainele rapid pe timp de iarnă, fără costuri suplimentare. Trucul e genial

Cum să usuci hainele rapid pe timp de iarnă, fără costuri suplimentare. Trucul e genial
Cum să usuci hainele rapid pe timp de iarnă, fără niciun fel de cost suplimentar. Vei regreta că nu ai știut asta mai devreme.

Cum să usuci hainele rapid pe timp de iarnă. Trucul împărtășit de către o gospodină pe rețelele sociale a devenit viral. Nu vei cheltui niciun bănuț în plus. Rufele se vor usca în timp util, chiar dacă suntem în sezonul rece. Iată cum să procedezi!

Cum să usuci hainele rapid pe timp de iarnă

Criza economică actuală i-a determinat pe mulți să facă totul posibilul să economisească energie și bani. O femeie a dezvăluit o metodă ingenioasă de a face economie când vine vorba despre uscarea rufelor ude. Este vorba despre o gospodină care și-a construit, pe platforma TikTok, o comunitate destul de mare. Acolo, împărtășește tot felul de trucuri economice.

Gospodina a descoperit cum poate să usuce hainele rapid, iarna. Totul, fără a cheltui bani în plus. Pune uscătorul de rufe lângă un calorifer. Aranjează, apoi, articolele vestimentare ude în zonele dedicate acestora. Pune deasupra uscătorului de rufe un cearșaf de pat. Înfășoară-l ca și cum ai construi un cort. Ori de câte ori ai nevoie să usuci rufele rapid, fără să dai drumul la căldură, apelează la această metodă.

Vei observa că articolele vestimentare ude se vor usca mult mai repede decât de obicei. Iar asta fără să scoți din buzunar sume de bani suplimentare. Utilizatorii online au rămas surprinși de sfatul cu pricina, punându-l în aplicare și susținând că, într-adevăr, funcționează.

Materialul video în care este explicată această metodă de uscare a rufelor a strâns aproape 50.000 de aprecieri. În doar câteva ore, a înregistrat 2, 4 milioane de vizualizări pe platforma TikTok.

De ce să ții cont dacă vrei să usuci rufele afară

Gospodina care a împărtășit secretul de mai sus își pune rufele la uscat, chiar și pe timp de iarnă, afară. Ea spune că, de fapt, nu anotimpul influențează uscarea rufelor ude. Este important să fii atent la nivelul de umiditate al solului.

„Nu contează ce perioadă a anului este. Dacă pământul este uscat, rufele ude se vor usca”, le-a explicat gospodina internauților din comunitatea sa.

Trucul cu cearșaf folosit de internaută pentru a usca rufele rapid reprezintă o alternativă ieftină la achiziționarea unui aparat de rufe care să furnizeze căldură. Astfel de dispozitive prezintă, în general, prețuri scumpe. Mai mult decât atât, se pot strica foarte ușor.

Chiar dacă este iarnă, nici uscarea rufelor pe calorifer nu este recomandată. Iar asta din cauza faptului că umezeala se va impregna în pereți. Așa, riști să te confrunți, în timp, cu mucegai. Specialiștii ne atenționează să fim atenți la felul în care reglăm căldura și aerisim locuința, pentru a nu mări nivelul de umiditate din casă.

Urmăriți Playtech.ro și pe