Cum să scapi de șoarecii de lângă casa ta în doar 10 minute. Mirosul pe care nu îl suportă deloc

Cum să scapi de șoarecii de lângă casa ta în doar 10 minute. Mirosul pe care nu îl suportă deloc
Cum sa scapi de rozatoare rapid

Oamenii de la țară și nu numai se confruntă cu o problemă serioasă odată cu venirea frigului. Șoarecii de pe câmpuri încearcă să se mute în casele oamenilor, la căldură. Din păcate, mulți chiar reușesc. Cum să scapi de șoarecii de lângă sau din casa ta în doar 10 minute, ce miros nu suportă aceștia, vezi în articolul de mai jos.

Cum să scapi de șoarecii din gospodăria ta foarte repede. Ce mirosuri nu suportă rozătoarele

Odată ajunși în gospodărie, șoarecii se înmulțesc cu rapiditate, astfel că lupta în fața lor, de multe ori, este pierdută. Pentru a evita acest lucru supărător, vă prezentăm câteva trucuri cu ajutorul cărora puteți îndepărta șobolanii din casa dumneavoastră.

Rozătoarele fug de rup pământul atunci când dau de mai multe mirosuri pe care pur și simplu nu le suportă.

Mirosul de cauciuc ars ține șobolanii la distanță

Șoarecii au un simț excelent al mirosului, astfel că există mirosuri pe care pur și simplu nu le pot suporta și dacă le simt nu se vor apropia niciodată de gospodăria ta.

Unul dintre mirosurile pe care nu le suportă șobolanii este mirosul de cauciuc ars. Pentru a alunga dăunătorii trebuie să aprinzi o bucată de cauciuc în curte. Resturile care rămân, după ce se răcesc, trebuie puse acolo unde șoarecii umblă frecvent.

Săpunul te ferește de șoareci

Dacă rozătoarele afectează copacii din grădină, poți scăpa de ele cu ajutorul săpunului. Rade o bucată de săpun, toarnă săpunul în punguțe din fibră și plasează punguțele pe trunchiurile pomilor.

Mirosul de săpun îi va speria pe șobolani. Trucul este valabil și în casă sau în cotețul găinilor. Săpunul provoacă adevărate atacuri de panică la rozătoare. În ceea ce privește punguțele, acestea pot fi făcute dintr-o pereche veche de dresuri din nailon.

Oțetul și terbentina alungă rozătoarele

Mulți dintre români știu că oțetul alungă insectele, însă puțini cunosc faptul că rozătoarele se tem de el la fel de mult. Chiar dacă șobolanii s-au instalat deja în casă, dacă tratezi suprafețele principale cu oțet, dăunătorii vor fugi imediat.

Același lucru este valabil pentru terebentină. Dacă ți-e frică că mirosul va rămâne în casă, poți aplica terbentina pe bucăți de carton, care se pun în locurile frecventate de șoareci. Acest miros te va ajuta să scapi de șobolani, dar și de țânțari.

Nu în ultimul rând, la fel de bune pentru îndepărtarea șoarecilor sunt și mirosurile de pene, puf, lână, toate arse. La acestea se adaugă și pulberea de chili, care poate alunga cu succes rozătoarele din gospodăria ta.