24 sept. 2022 | 22:39

Cum s-au cunoscut Anamaria Prodan şi Reghecamp, cuplul care acum se bate pe străzi? El avea doar 17 ani, ea nici nu voia să audă de măritiş

Monden
Cum s-au cunoscut Anamaria Prodan şi Reghecamp, cuplul care acum se bate pe străzi? El avea doar 17 ani,  ea nici nu voia să audă de măritiş
Cum s-au cunoscut Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf

Este incredibil cum s-au cunoscut Anamaria Prodan şi Laurențiu Reghecamp, cuplul care acum se bate pe străzi. El avea doar 17 ani, iar ea nici nu voia să audă de măritiş. Toate detaliile neștiute despre prima întâlnire a celor care acum sunt la cuțite, în articolul de mai jos.

Cum l-a cunoscut Anamaria Prodan pe Laurențiu Reghecampf. „Au fost nişte lucruri neterminate…”

Odată cu scandalul de divorț, care s-a acutizat vineri noapte, când s-a ajuns chiar la violență fizică, și de-o parte, și de cealaltă parte, ies la iveală tot felul de lucruri despre combatanți, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Astfel, în rândurile următoare vă vom dezvvălui cum s-au cunoscut cei doi, de fapt. Anamaria Prodan și celebrul antrenor au fost o familie timp de 16 ani, însă puțini știu de fapt cum s-au cunoscut.

Anamaria Prodan are două fete din prima căsătorie

Anamaria Prodan are două fete din căsătoria cu fostul baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, Rebecca și Sarah, și un băiat cu actualul său soț, antrenorul Laurențiu Reghecampf, Laurențiu junior, cunoscut și ca Bebeto.

De asemenea, cei doi, cel puțin până la momentul despărțirii, aveau grijă împreună și de Luca, băiatul din prima căsătorie a lui Laurențiu Reghecampf.

Unde s-au văzut prima dată

Cei doi s-au întâlnit cu foarte mulți ani în urmă și chiar au avut o relație, însă după asta s-au separat, fiecare căsătorindu-se cu altcineva. După ani de zile, s-au regăsit și au ajuns în fața altarului.

„Ne-am cunoscut la Hotel Intercontinental. El era în cantonament cu echipa naţională şi ieşeau la plimbare, iar eu treceam pe lângă hotel. Ne ştiam din lumea fotbalului şi ne-am oprit să vorbim. Aşa a început relaţia noastră. El era foarte tânăr, avea 17 ani şi jumătate şi a durat ceva. Legătura a fost scurtă şi foarte frumoasă, dar eu nu-mi doream căsătorie, consideram că e prea devreme pentru un asemenea pas, şi atunci drumurile noastre s-au separat.

Relația, reluată după 13 ani

Ne-am văzut de viaţă, ne-am căsătorit fiecare mai târziu, eu în America, el a plecat în Germania, şi ne-am întâlnit după 13 ani. Au fost nişte lucruri neterminate, iar în viaţă trebuie să închei tot ce începi”, povestea Anamaria Prodan într-un interviu, pe vremea când erau fericiți.

Anamaria Prodan și antrenorul s-au lovit reciproc

Vineri noapte a avut loc un scandal incredibil între antrenor și impresară. Cei doi s-au bătut la propriu. Totul s-a petrecut la proprietatea pe care Anamaria Prodan o are în Snagov. Potrivit relatărilor impresarei, Laurențiu Reghecampf a intrat în locuință prin efracție, în stare de beție și înjurând.

Celebrul antrenor a fost surprins video în timp ce o lovea cu bestialitate pe fosta sa parteneră, luând-o ulterior de păr și trăgând-o spre mașină. Nici impresara nu s-a lăsat mai prejos și a ripostat violent.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
Capital.ro
Horoscop 26 aprilie 2024. Peștii visează cu ochii deschiși, Gemenii pornesc pe un nou drum
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANUNȚUL PRIVIND PENSIILE! Ministerul Muncii a DAT VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro