Cum s-a vindecat Adina Alberts acasă, în doar 4 zile. Ce medicamente a luat

Cum s-a vindecat Adina Alberts acasă, în doar 4 zile. Ce medicamente a luat
Adina Alberts s-a tratat singura de coronavirus

Cum s-a vindecat de virusul ucigaș Adina Alberts acasă, în doar 4 zile. Ce medicamente a luat soția lui Viorel Cataramă, vedeți în articolul de mai jos.

Soția lui Cataramă a fost infectată cu coronavirus. Adina Alberts a pus virusul pe fugă în 4 zile. Ce medicamente a luat

Celebra doctoriță Adina Alberts, soția lui Viorel Cataramă, a fost infectată și s-a tratat singură, acasă, timp de patru zile. Ce a luat celebrul medica a povestit chiar ea. Adina Alberts a mărturisit într-o postare pe rețeaua de socializare, că în cadrul campaniei de testare pe care o desfășoară, ea însăși s-a infectat cu COVID-19.

Am să vă fac o destăinuire. În campania umanitară de testare gratuită pe care am desfășurat-o câteva săptămâni, am contractat și eu “mult temutul” coronavirus nou”, a scris Adina Alberts pe rețeua de socializare.

Covidul s-a manifestat ca o răceală obișnuită la Adina Alberts

Celebrul medic a povestit că pentru ea coronavirusul a fost ca o răceală obișnuită. ”Pentru mine, infecția cu Sars Cov 2 a fost ca o răceală obișnuită. N-am tușit, n-am făcut febră. Mi-au curs nasul și ochii, am strănutat de sute de ori, am răgușit puțin și mi-am pierdut preț de vreo 5-6 zile, parțial gustul și total mirosul.

Imediat ce mi-au apărut simptomele sugestive, evident că m-am testat cu teste rapide antigen. Când am văzut că sunt pozitivă m-am autoizolat. Am stat în izolare doar 4 zile pentru că testul s-a negativat foarte, foarte repede, și simptomele au dispărut total. Repet. Nu am tușit deloc! Acum mă simt total refăcută și vă spun, cu mâna pe inimă, că pentru mine acest “COVID” a fost de fapt una dintre cele mai ușoare “răceli” pe care le-am avut vreodată”, a povestit Adina Alberts pe pagina personală de Facebook.

Adina Alberts avea organismul pregătit de întâlnirea cu coronavirusul

De asemenea, cu acestă ocazie, Adina Alberts a dezvăluit rețeta cu care ea și-a revenit după infecția cu coonavirus.

NU VREAU SĂ SPUN NIMIC. Doar descriu experiența mea. Poate vă ajută.
Este adevărat că mi-am pregătit organismul luni de zile pentru o posibilă întâlnire cu Sars-Cov2, cu: Vitamina C alcalină, cure de câte 2 săptămâni, apoi pauză 2 săptămâni.
Vitamina D, cure lunare alternative. Resveratrol/ Echinaceea/ Propolis/Quercetină, Coenzima Q, pe rând, câte 2,3 săptămâni fiecare…”, a mai scris Adina Alberts.

Rețeta cu care s-a vindecat de coronavirus Adina Alberts:

În timpul “răcelii” am luat:
Azitromicină 500 mg, 1cp / zi, 5 zile (pentru a preveni suprainfecția bacteriană care apare, de regulă, pe fondul scăderii imunității date de infecția virală);
Tamiflu 1 cp/zi;
Aspenter, 1 cp / zi;
Paracetamol și Nurofen, le-am alternat, 1 pastilă la 6 ore, câte 2 pastile pe zi din fiecare;
Vitamina C și D;
Omeran 20 mg, 1 cp pe zi;
Probiotice;
Stodal; Sirop de muguri de pin și propolis;
Ceai de cimbrișor; Extract de muguri de coacăz negru;
Sinupret”, a mai scirs soția lui Viorel Cataramă.

Urmăriți Playtech.ro și pe