Cum s-a schimbat relația dintre Roxana Vancea și Dragoș Paiu după cununia religioasă: „Dumnezeu le aranjează” EXCLUSIV

de: Rebeka Pascu
12 06. 2024

Roxana Vancea și soțul ei, Dragoș Paiu, au avut parte de un eveniment spectaculos în urmă cu două luni. Mult așteptata nunta a celor doi a avut loc sâmbătă, 2 martie 2024. Cei doi s-au unit în fața lui Dumnezeu, evenimentul emoționant având loc la o biserică din București. Roxana Vancea ne-a oferit un interviu exclusiv despre cum s-a schimbat relația cu partenerul său după cununie. Mai mult decât atât, vedeta ne-a mai spus unde vor sta pe toată durata verii.

Roxana Vancea: ”Dumnezeu le aranjează”

Roxana Vancea este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Vedeta are o carieră frumoasă, dar și o familie de invidiat alături de Dragoș Paiu. Cei doi au un copil împreună, pe Zian, iar bărbatul mai are un fiu dintr-o relație anterioară, pe care Roxana îl iubeste extraordinar de mult. Vedeta îl consideră pe Milan ca fiind fiul său. În exclusivitate pentru Playtech Știri, bruneta ne-a dezvăluit dacă s-a schimbat sau nu relația dintre ea și Dragoș după cununia religioasă:

”Nu s-a schimbat nimic. Noi suntem la fel ca înainte. Nu ne-a schimbat absolut deloc. Noi eram deja căsătoriți civil din 2019, dar acum am făcut religios.

Noi am făcut asta ca să nu trăim în păcat, amândoi suntem credincioși. Așteptam să facem de mult timp treaba asta, dar mereu s-a ivit câte ceva. Dumnezeu le aranjează mai bine…”, ne-a dezvăluit Roxana Vancea, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Planurile Roxanei Vancea pentru vară: „Eu am fugit din București”

Roxana Vancea și soțul ei au venit, recent, din Turcia, dar nici nu au ajuns bine acasă, că au plecat din nou la drum. Vedeta fuge de canicula din București și alege să își petreacă toata vara în zonele montane:

”Am fost plecați în Turcia o săptămână, abia ce ne-am întors. Eu am fugit din București, am plecat în partea asta de munte, la bunici. În București este prea cald, iar aici, fiind zonă de munte, este mai răcoare. Vreau să merg vara asta prin țară la fel și fel de locații instagramabile, faine, căbănuțe…

Nouă ne place foarte mult la munte și am căutat locuri în natură, pe lângă Cluj, Brașov, Vâlcea. Chiar acum sunt pe drum într-o locație de genul acesta. Vom merge și la mare la un moment dat. În străinătate nu mai avem nimic plănuit, dar probabil pe la sfârșitul verii. Zian doarme acum, iar Milan mai are puțin și ia vacanță.

Este la grupa zero, s-a făcut mare. După ce i-a vacanță îl luăm și pe el cu noi. Acum este în București la mama lui, iar după nunta Andei Adam vom pleca undeva cu toții.”, ne-a mai  dezvăluit Roxana Vancea, în exclusivitate pentru Playtech Știri