Cum s-a îmbrăcat Daniela Iliescu la nunta lui Iancu Sterp. Invitații au fost surprinși să o vadă așa, a ales o ținută inedită

de: Andrei Simion
27 10. 2024

Este zi mare astăzi în familia lui Culiță Sterp. Iancu Sterp, fratele său, s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Denisa Coțolan. Petrecerea a început dis-de-dimineață, iar mama Geta s-a ocupat de toate detaliile.

Iancu Sterp și-a întâmpinat mai întâi nașii la casa părintească și a plecat mai apoi cu alaiul spre mireasă. Petrecerea va fi una fastuoasă cu sute de invitați. Cei trei frați au fost foarte fericiți în această zi mare, în care fratele lor, Iancu a spus marele DA. Culiță a fost și el prezent încă de la prima oră la nunta fratelui său, după ce fanii l-au criticat dur că nu a fost prezent și la cununia civilă.

Daniela și mama Geta s-au împăcat

Daniela Iliescu a fost și ea prezentă la nunta lui Iancu Sterp și se pare că a făcut deja pace cu soacra sa, mama Geta. Cele două au fost surprinse, braț la braț, în ziua specială a lui Iancu Sterp. După o perioadă tensionată, femeile din familia Sterp au revenit la sentimente mai bune.

Daniela și Culiță Sterp, care nu au putut participa la cununia civilă, au fost prezenți de această dată la nunta fratelui său, fost concurent la Survivor. Se pare că Daniela și mama Geta au găsit o cale de împăcare, cel puțin așa reiese din imaginile apărute pe rețelele sociale.

Cele două au fost surprinse într-o ipostază apropiată, zâmbitoare, braț la braț, semn că au reușit să lase în urmă neînțelegerile de dragul lui Iancu Sterp, pentru a menține armonia în ziua cea mare.

Daniela Iliescu, apariție inedită. Ținuta inedită la nuntă lui Iancu

Daniela Iliescu a surprins pe toată lumea cu ținuta aleasă pentru acest eveniment atât de important. Soția lui Culiță a preferat să se îmbrace într-o ținută lejeră, un costum negru, sacou și pantaloni, pe care l-a accesorizat cu perle. Alegerea Danielei a uimit pe toată lumea, pentru că în general, preferă rochii foarte elegante la evenimente.