Cum s-a îmbrăcat antrenoarea de fitness a Ginei Pistol la nuntă. A atras toate privirile FOTO

de: Andrei Simion
28 05. 2023

Din cei aproximativ 300 de invitați prezenți la evenimentul anului de pe malul Lacului Snagov a făcut parte și celebra Carmen Fit, care a modelat jumătate din showbiz. Vezi în rândurile de mai jos cum s-a îmbrăcat antrenoarea de fitness a Ginei Pistol la nuntă. A atras toate privirile celor din jur. FOTO

Cum s-au împrietenit Carmen Fit și Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit sâmbătă, 27 mai, după aproximativ șapte ani de relație de dragoste, trăită departe de ochii curioșilor. Cele două vedete au împreună o fetiță, pe nume Josephine. De-a lungul timpului, au păstrat discreția cu privire la orice aspect al vieții lor personale, atât cât a fost posibil.

S-au cunoscut, au ieșit împreună, însă nimeni nu a știut, la început, că între Smiley și Gina Pistol se înfiripase o idilă. După mai mult timp, după ce în spațiul public circulau tot felul de zvonuri, vedetele și-au asumat legătura romantică în mod public. Aproximativ în aceeași perioadă, Gina Pistol a cunoscut-o și pe Carmen Fit.

Se întâmpla în anul 2016, când vedeta a „agățat-o rapid” pe Instagram pe antrenoarea sa de fitness. Soția lui Smiley și-a exprimat dorința de a scăpa urgent de kilogramele în plus, astfel încât a apelat la Carmen Fit, care a ajutat-o să aibă abdomenul tare ca piatra, extrem de tonifiat. Au lucrat mult timp împreună.

Carmen Fit, antrenoarea din Brașov, a modelat jumătate din showbiz-ul românesc. După colaborarea cu Gina Pistol, aceasta din urmă a impresionat cu silueta sa impecabilă. Prin prisma activităților pe care le făceau împreună, s-au apropiat și au devenit prietene bune, astfel încât Carmen Fit a fost invitată și la nunta vedetei.

Cum s-a îmbrăcat antrenoarea de fitness a Ginei Pistol la nuntă

Carmen Fit a onorat invitația pe care a primit-o de la prietena ei, Gina Pistol, la nunta cu Smiley, care a avut loc sâmbătă, 27 mai. Antrenoarea de fitness a întors toate privirile cu ținuta pe care a ales-o pentru evenimentul special. A purtat o rochie neagră, scurtă, cu o singură mânecă lungă.

Citește și: Meniul complet de la nunta anului în România. Ce preparate au avut invitații lui Smiley și Gina Pistol

Ținuta lui Carmen Fit a prezentat o modalitate inedită de acoperire a pieptului. Nu e nevoie să vă spunem noi mai multe, fiindcă imaginile încărcate în galeria foto a acestui articol vorbesc de la sine. Ca încălțăminte, antrenoarea a ales să poarte o pereche de pantofi cu toc roz. Machiajul a fost unul natural, iar părul ușor ondulat și lăsat desprins pe spate.