06 oct. 2022 | 13:48

Cum s-a îmbrăcat Anamaria Prodan la parastasul mamei sale. Numai accesoriile costă peste 500.000 de euro FOTO EXCLUSIV

Monden
Cum s-a îmbrăcat Anamaria Prodan la parastasul mamei sale. Numai accesoriile costă peste 500.000 de euro FOTO EXCLUSIV
Cum s-a îmbrăcat Anamaria Prodan la parastas la mama ei. Valoarea uriașă a accesoriilor purtate de impresară la eveniment.

Anamaria Prodan a organizat, joi, un parastas cum rar se mai poate vedea, în cinstea mamei sale, Ionela Prodan. Regretata artistă ar fi împlinit pe 6 octombrie frumoasa vârstă de 75 de ani. Nu doar evenimentul în sine a impresionat, ci și felul în care s-a afișat impresara la slujba religioasă de la Cimitirul Bellu. Vezi mai jos cum s-a îmbrăcat Anamaria Prodan la parastas. La ce sumă se ridică valoarea bijuteriilor pe care le-a purtat.

Cum s-a îmbrăcat Anamaria Prodan la parastas

Nu este un secret pentru nimeni că Anamaria Prodan este o iubitoare a vieții de lux. Nici la parastasul fastuos organizat în cinstea regretatei sale mame nu a renunțat la opulență. Fosta parteneră a lui Laurențiu Reghecampf nu se poate despărți de lucrurile scumpe, după cum se poate observa cu ușurință și în fotografiile încărcate în galeria FOTO a acestui articol.

La evenimentul ce a avut loc joi la Cimitirul Bellu, Anamaria Prodan s-a afișat într-un costum de firmă, de nuanță galben-verde deschis. Ținuta pe care a purtat-o a fost accesorizată cu o geantă Birkin, despre care se știe că este una dintre cele mai scumpe din lume.


Birkinul este confecționat din piele Clemence Gris Perle cu feronerie aurie. Anamaria Prodan nu a fost deloc zgârcită cu banii, achitând pentru acest accesoriu o sumă uriașă. Potrivit site-urilor de specialitate, valoarea genții cu pricina se ridică la 30.000 de euro.

Deși evenimentul organizat la Cimitirul Bellu ar fi trebuit să o aibă în centrul atenției pe regretata solistă Ionela Prodan, fiica acesteia a atras toate privirile celor prezenți la fața locului. La parastas au participat artiști importanți din țara noastră, printre care se numără și Elena Merișoreanu, Maria Cârneci, Corina Gheorghe, Ștefania Rareș, Constantin Măgureanu, Ionuț Sidău, Petrică Pană.

Cât au costat-o pe impresară bijuteriile de lux

Anamaria Prodan nu se poate despărți de brățările, inelele și ceasurile scumpe pe care le are. Bijuteriile pe care le-a purtat au atras toate privirile. Printre accesoriile alese de impresară pentru această zi deosebit de emoționantă se numără și o brățară extravagantă, primită în dar de la fostul său soț.

Brățara Love Diamond Paved Cartier, din aur de 18K cu 204 briliante, cu un total de 2 carate, a fost purtată la vedere de Anamaria Prodan. Agenta de jucători nu a fost deloc intimidată de ideea unui cadou de la Laurențiu Reghecampf. Accesoriul nu este cel mai scump dintre cele pe care le deține fiica Ionelei Prodan. Valoarea brățării este de 44.500 de euro.

Pe lângă aceasta, Anamaria Prodan a mai purtat la mâna stângă o brățară Just un Chou Cartier din aur de 18K, cu 624 briliante și diamante, care prezintă un total de 3.61 de carate. Potrivit site-urilor de specialitate, piesa de podoabă costă nu mai puțin de 86.000 de euro.

Anamaria Prodan poartă o adevărată avere pe mâini. Valoarea bijuteriilor purtate de vedetă doar la mâna stângă se ridică la un total de 238.500 euro. Diferența dintre sumele de bani amintite mai sus și cea totală este reprezentată de valoarea a 9 alte brățări marca Cartier rose gold Love, confecționate din aur de 18 K. Toate acestea au costat-o pe impresară 108.000 de euro.

Ce avere poartă pe mâini agenta de jucători


La mâna dreaptă, Anamaria Prodan a purtat un ceas marca Audemars Piguet Royal, în valoare de 300.000 de euro. De altfel, știm deja că fiica Ionelei Prodan este o fană înrăită a ceasurilor scumpe. Agenta de jucători a recunoscut într-o intervenție recentă pentru jurnaliști că deține mai multe colecții de astfel de obiecte de valoare.

Ceasul purtat la parastasul Ionelei Prodan este realizat din aur alb de 18 K și prezintă 350 de diamante. După cum se poate observa în galeria FOTO, cel mai probabil accesoriul nu este disponibil pe piață. Pare realizat la comandă, special pentru Anamaria Prodan, fiindcă prezintă diamante inclusiv pe cadran.

Pe lângă această piesă, impresara a mai purtat la mâna dreaptă și 4 brățări Tennis rainbow, fiecare costând 10.000 de euro, dar și o brățară Tiffany Large Link Bracelet, din aur de 18 K. Bineînțeles, și acest accesoriu a prezentat diamante de 1, 7 carate. Pentru această bijuterie, Anamaria Prodan a trebuit să scoată din buzunar nu mai puțin de 21.248 de euro.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro