Cum s-a îmbogățit un student din Iași cu ajutorul sarmalelor. Ce idee de afaceri genială i-a venit

Cum s-a îmbogățit un student din Iași cu ajutorul sarmalelor. Ce idee de afaceri genială i-a venit
Cum s-a îmbogățit un student din Iași cu ajutorul sarmalelor.

Un student din Iași a lansat un concept inedit de afacere, prin care și-a dorit să pună în valoare sarmalele tradiționale, însă nu oricum, ci la cornet.

Cum s-a îmbogățit un student din Iași cu ajutorul sarmalelor

Ideea aceasta de afacere a fost bine primită de către ieșeni, care se pare că trec pragul magazinului său, mai ales că produsele sunt naturale și provin de la producători locali sau din piețele din oraș.

Tânărul studen din Iași se numește Emilian Popa și a creat o inedită afacere cu sarmale la cornet, pe care s-a gândit să o pună în practică în orașul său natal. Tânărul nu este un novice în afaceri, el având experiență în administrarea afacerilor dobândită încă de la începutul facultății, când acesta s-a lansat cu succes în afaceri cu plăcinte, mai exact „Plăcintele Domnești”, acum patru ani.

În plus, în luna februarie, tânărul afacerist a obținut o finanțare nerambursabilă, prin programul „Start Up Nation”, finanțare în valoare de 40.000 de euro. Acești bani i-a investit în dezvoltarea unei ciocolaterii „Emilio Chocolaterie”. Însă el și-a dorit să pună în valoare și produse tradiționale, astfel că în urmă cu o săptămână a demarat un concept inedit numit ”Cinci sarmale”, pe care le servește într-un cornet din pâine.

„Cornetul comestibil se îmbibă în sosul de la sarmale și devine o garnitură perfectă”, a spus Emilian Popa, conform presei locale, subliniind că produsele necesare pentru prepararea sarmalelor sunt naturale și procurate de la producători locali ori din piețele orașului.

Conceptul ”Cinci sarmele”, primit cu bucurie de ieșeni

De precizat este că singurul produs folosit la sarmale care nu provine din Iași, ci de la Botoșani, este smântâna. Cert este că conceptul „Cinci sarmale”, adaptat societății aflată într-o grabă continuă, a fost primit cu bucurie de ieșeni, astfel că la magazinul aflat în spatele Halei Centrale din Iași, iubitorii de sarmale se mai pot delecta și cu alte produse naturale de la diferiți producători locali, cum ar fi: vinuri, sirop de cătină, suc de mere natural, ceaiuri, tincturi şi creme.

”Cinci Sarmale vă prezintă un mod inovator de a consuma sarmalele tradiționale chiar dacă sunteți pe grabă. Conul pufos alături de cele cinci sarmale, mămăliguță, smântână și ardei iute fac deliciul unei mese sănătoase si copioase. Sarmalele sunt in varianta cu foi de viță de vie sau foi de varză. Conținutul sarmalelor poate fi cu :
– carne de porc
– carne de vită
– carne de porc si carne de vită
– de post (vegane)
Ne găsiți în spatele Halei Centrale din Iasi”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook ”Cinci Sarmale”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI