Cum prepari cele mai fragede sărăţele. Ţi se topesc în gură

Cum prepari cele mai fragede sărăţele. Ţi se topesc în gură
Rețetă sărățele. Se prepară simplu și ușor

Simți nevoia de o gustare rapidă și ușoară? Atunci sărățelele reprezintă varianta potrivită pentru tine! Ele pot să fie preparate extrem de ușor și o să mulțumească toată familia, așa că este important să înveți să le faci ori de câte ori rudele tale vor să mănânce un preparat deosebit.

Cum faci cele mai bune sărățele

Acest preparat este ușor de pregătit, așa că nu o să petreci foarte mult timp în bucătărie pentru a le pune pe masă celor dragi ceva de ronțăit, pregătit în casă. Nu o să mai fie nevoie să cumperi sărățele de la magazin, mai ales pentru că le poți găti foarte rapid!

O să ai nevoie de 250 de grame de brânză telemea rasă, 2 ouă, 100 de grame de smântână, 200 de grame de unt și 500 de grame de făină. De asemenea, folosește-te de 1 ou bătut, cașcaval ras, semințe de chimen și semințe de susan pentru decor.

Începe prin a tăia untul în cubulețe, apoi pune acest ingredient într-un bol alături de brânza rasă, ouă, smântână și făină. Frâmântă bine aluatul până când se omogenizeză, apoi înfășoară totul într-o folie alimentară din plastic pentru ca acesta să fie cât se poate de fraged și gustos.

Rețetă pentru sărățele. Sunt gata în cel mai scurt timp

Trebuie să lași aluatul la frigider timp de o oră, apoi să îl întinzi pe masa de lucru pe care a fost presărată, ulterior, făină. În cazul în care nu vrei să folosești făină pentru a frământa amestecul, pune câteva picături de ulei pentru a te asigura că acesta nu o să fie lipicios.

Aluatul trebuie să aibă o formă dreptunghiulară și să aibă o grosime de aproximativ un centimetru pentru ca sărățelele să fie cât mai fragede. El trebuie să fie tăiat în forme cât mai precise, iar apoi ele trebuie să fie puse pe o tavă de cuptor, tapetată cu hârtie de copt.

Sărățelele, perfecte pentru familia ta

Sărățelele trebuie să fie unse cu ou, iar apoi trebuie să presari susan, chimen sau cașcaval ras. Ține minte că decorul ține de gustul tău, așa că poți să încerci să le faci într-un mod cât se poate de creativ pentru a surprinde pe toată lumea.

Preparatele trebuie să fie lăsate timp de aproximativ 20 de minute la 180 de grade Celsius până când se rumenesc la suprafață. Ele pot să fie servite simple sau alături de iaurt, lapte, diferite băuturi sau sosuri, ținând cont de plăcerile pe care le are fiecare membru al familiei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI