Cum pregătești roșiile cherry uscate pentru iarnă. Trucul genial, durează doar câteva minute

Cum pregătești roșiile cherry uscate pentru iarnă. Trucul genial, durează doar câteva minute
Reteță pentru roșii cherry uscate. Cum le pregătești

Roșiile cherry uscate sunt versatile, așa că le poți folosi la tot felul de rețete în sezonul răcoros! Află că există un truc genial și simplu prin care o să te asiguri că preparatele tale își păstrează aroma chiar și când sunt depozitate în cămară!

Trucuri pentru roșii cherry uscate. O să te lingi pe degete

Roșiile cherry uscate pot să fie folosite la paste sau integrate în diferite sosuri, așa că asigură-te că o să le pregătești pentru iarnă pentru a avea aceste produse delicioase oricând familia ta își dorește să guste ceva aromat.

Aceste produse se prepară extrem de ușor, așa că nu o să fie nevoie să petreci prea mult timp în bucătărie pentru a te asigura că totul iese cum trebuie.

De asemenea, fiind versatile, roșiile cherry uscate nu o să te dezamăgească în momentul în care vrei să adaugi un ingredient secret în tot felul de rețete.

O să ai nevoie de ulei de măsline, 1 kilogram de roșii cherry, sare, usturoi și busuioc uscat.

Rețeta este extrem de simplă, așa că o să ai parte de produse delicioase într-un timp foarte scurt! Mai mult, condimentele o să le ofere o aromă ce nu te poate ține departe.

Secretul s-a aflat. Cum pregătești cele mai bune roșii cherry uscate

Spală bine roșiile coapte și lasă-le să se usuce la temperatura camerei. Apoi, taie-le și așează un grătar de inox deasupra unei tăvi de cuptor pentru a le pune cu grijă. Le poți lăsa timp de 8 ore la o cuptor, la o temperatură de 70 de grade.

În momentul în care roșiile sunt gata, pune într-un bol sare, pudră de usturoi sau usturoi feliat și busuioc uscat. Amestecă totul bine și adaugă ulei de măsline pentru un plus de savoare înainte de a le așeza în borcane.

Cum se păstrează, de fapt, roșiile cherry uscate

După ce toate borcanele sunt pregătite, mai pune ulei de măsline deasupra pentru a se păstra cât mai bine roșiile. Presează totul cu atenție și scoate cu o linguriță bulele de aer pentru a te asigura că o să ai parte de aceste produse toată iarna.

Borcanele cu roșii cherry se pot păstra în cămară sau la frigider, este important ca ele să stea într-un mediu rece.

O să le poți folosi la diverse mâncăruri, așa că trebuie neapărat să respecți toate trucurile simple menționate mai sus pentru a oferi ceva delicios familiei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI