Cum poți să mergi gratis cu metroul. Totul despre noua campanie Metrorex

Cum poți să mergi gratis cu metroul. Totul despre noua campanie Metrorex
Cum pot românii să meargă pe gratis cu metroul. Vești surprinzătoare

Vești bune pentru toți românii ce locuiesc în București! Metrorex a lansat o nouă campanie ce le permite tuturor să meargă gratis cu metroul. Cei ce își doresc să profite și să câștige călătorii pe gratis trebuie să facă doar un lucru foarte simplu.

Campanie nouă. Cum poți să te deplasezi pe gratis cu metroul, de fapt

Cartelele pentru metrou sunt necesare oamenilor ce locuiesc în Capitală, așa că reprezentanții Metrorex s-au gândit să vină cu o propunere inedită pentru toți cei ce își doresc să călătorească pe gratis! Cu siguranță, ideea le va surâde multor persoane.

Toți românii ce își doresc să accepte provocarea și să meargă pe gratis cu metroul trebuie să doneze cinci deșeuri, printre care PET-URI sticle sau doze de aluminiu, pentru a primi o cartelă de metrou cu o călătorie.

Reprezentanții Metrorex își doresc să încurajeze colectarea și reciclarea deșeurilor, așa că vor să învețe românii să fie mai atenți cu privire la îngrijirea mediului înconjurător pentru a respecta politicile naționale și internaționale ce au legătură cu natura.

„Metrorex, în parteneriat cu Eco Synergy şi Rematholding, lansează ‘PET=BILET’, campania premieră ce are ca scop atât încurajarea colectării şi reciclării deşeurilor, cât şi creşterea interesului cetăţenilor pentru călătoria cu metroul – transport ecologic, nepoluant.

Metrorex încurajează programele ce au ca scop protecţia mediului, aliniindu-se astfel politicilor naţionale şi internaţionale ecologiste.

Prin această campanie se doreşte sensibilizarea opiniei publice şi creşterea gradului de conştientizare cu privire la importanţa protejării mediului înconjurător.”, a transmis compania Metrorex, potrivit Agerpres.

Metrorex ajută mediul înconjurător! Totul despre noua campanie lansată

Toți cei ce își doresc să se implice în această campanie lansată de Metrorex trebuie să se prezinte în stațiile de metrou Pipera și Dimitrie Leonida pentru a dona deșeuri în perioada 2-20 august. În locurile respective sunt amplasate standurile partenerilor companiei.

De asemenea, Ștefan Paraschiv, directorul general de la Metrorex, a mărturisit că aceste campanii ce au legătură cu mediul înconjurător pot schimba comportamentul cetățenilor. Ulterior, românii o să devină mult mai conștienți de faptul că natura poate să fie îngrijită într-un mod responsabil.

„Astfel de campanii sunt necesare pentru schimbarea comportamentului cetăţenilor cu privire la păstrarea mediului înconjurător curat şi nepoluat, dar şi pentru promovarea beneficiilor utilizării transportului subteran ca mijloc de transport ecologic.

Astfel că, prin aceste tipuri de acţiuni, societatea noastră doreşte să se implice activ în formarea unor comportamente responsabile din punct de vedere ecologic.”, a transmis și Ştefan Paraschiv, directorul general al Metrorex.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI