23 ian. 2020 | 18:11

Cum poți curăța interiorul mașinii cu bicarbonat de sodiu. Face minuni pentru tapițerie

Știri generale
Cum poți curăța interiorul mașinii cu bicarbonat de sodiu. Face minuni pentru tapițerie

Bicarbonatul de sodiu se dovedește a fi foarte folositor și atunci când vă doriți să vă curățați, în mod eficient, mașina. Funcționează în îndepărtarea petelor din tapițerie și poate fi utilizat oricând e considerat necesar. Datorită proprietăților sale incredibile, bicarbonatul va ajuta chiar și la îndepărtarea mirosurilor neplăcute, prezente în autoturism.

Cum poți curăța interiorul mașinii cu bicarbonat de sodiu. Face minuni pentru tapițerie

Pulberea de bicarbonat poate fi folosită ca atare, în amestec cu puțină apă și aplicată direct pe zonele problematice. Amestecul se aplică direct pe pete și se lasă 15-20 de minute să acționeze. Se poate distribui uniform și cu ajutorul unei perii. Va reîmprospăta tapițeria mașinii într-un timp foarte scurt și în mod natural. Totodată, dacă vă doriți să evitați produsele cu un conținut ridicat de compuși toxici sau periculoși, bicarbonatul e soluția salvatoare.

Cum poți curăța interiorul mașinii cu bicarbonat de sodiu. Face minuni pentru tapițerie

Bicarbonatul de sodiu ajută la îndepărtarea petelor din tapițeria mașinii

În plus, bicarbonatul de sodiu alimentar se mai poate folosi și în scoaterea petelor de ulei, grăsime, a petelor lipicioase și îndepărtează mirosul de solvenți, emanat de majoritatea combustibililor. Interiorul mașinii poate fi curățat într-un timp record și dacă veți folosi un amestec format din bicarbonat de sodiu și oțet. Cele două se omogenizează până la obținerea unei paste. Se aplică pe petele problematice și se lasă să acționeze timp de 5-10 minute, după care se îndepărtează cu o perie.

La fel, bicarbonatul din comerț ajută și la îndepărtarea mirosului de țigară, din interiorul mașinii. Șoferii fumători pot presăra bicarbonat direct în scrumieră, odată ce aceasta a fost curățată în mod corect, înainte. Metoda poate fi aplicată de câte ori e nevoie, sau la fiecare golire recipientului de chiștoace, potrivit ciao.ro.

Bicarbonatul poate fi folosit și la curățarea covarelor din mașină și se presară direct pe acestea, din abundență. Se lasă să acționeze câteva ore, după care se aspiră foarte bine.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Capital.ro
Angajații români care vor avea salariu de bază mai mare decât minimum pe economie
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANAF face CONTROALE în BLOCURI! PROPRIETARII de apartamente sunt VERIFICAȚI
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro