Cum păstrezi corect căpșunele în frigider. Trucul genial pe care oricine îl poate face

Cum păstrezi corect căpșunele în frigider. Trucul genial pe care oricine îl poate face
Cum să păstrezi căpșunele în frigider?

Care este modul corect de a păstra fructele în frigider? Trebuie să fii atent în special dacă ai în minte să depozitezi căpșune. Există un truc genial pentru a te bucura de aceste fructe sensibile pentru mai multă vreme. Oricine poate face asta!

Truc pentru casă: cum să păstrezi căpșunele în frigider?

Multe din fructele și legumele preferate sunt destul de sensibile la schimbarea nivelului de temperatură. Din acest motiv, specialiștii recomandă să cumperi atât cât știi că vei consuma de pe o zi pe alta sau pentru maximum 3 zile.

Totuși, există câteva trucuri pentru a te bucura de acestea pentru mai multă vreme. Cu ajutorul lor, vei putea să prelungești termenul de păstrare a legumelor și fructelor de cel puțin 2 ori.

Căpșunele sunt printre preferatele tuturor, în special dacă sunt în sezon. Cu toate astea, le poți găsi în magazine aproape tot timpul, deși nu au același gust ca cele din vară. Ce trebuie să faci ca să le salvezi în frigiderul tău pentru mai mult timp?

Aranjează câteva șervețele de hârtie la fundul vasului cu fructe. Dacă vrei să aibă un aspect îngrijit, aranjează-le frumos într-un carton de ouă care să le ia din umiditate. Castraveții se pălesc și ei destul de rapid.

Ce poți să faci cu alte legume?

Ei au termenul de păstrare la rece de 3-4 zile, dar dacă dorești să îi ai în frigider preț de 10 zile e nevoie să faci ceva. Mai exact, aranjează-i într-o pungă de polietilenă pe care să o ai în permanență deschisă, ulterior acoperă totul cu o plasă de tifon umedă. Majoritatea oamenilor au acum în casă avocado.

Leguma poate fi consumată în multe feluri: la micul dejun cu ouă poșate, omletă sau doar servit pe pâine prăjită, dar și în băuturi mixate în casă alături de alte fructe. Ei se pălesc destul de rapid.

Dacă ai procurat avocado verde, pune-l într-o pungă de hârtie și lasă-l să se coacă preț de câteva zile la temperatura camerei. După ce se coace, pune-l într-o pungă ce se închide ermetic și dă-l la frigider.

Specialiștii recomandă să mergi mai des la piață sau supermarket și să îți iei produse pentru scurtă durată. Acestea sunt extraordinare consumate imediat după ce sunt achiziționate. De asemenea, în modul acesta nu trebuie să-ți faci griji în privința calității lor pentru că astfel știi de fiecare dată că produsele pe care le servești familiei sunt foarte proaspete.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI