Cum o teroriza Elena Ceaușescu pe fiica ei, Zoia. Halucinant ce îi făcea după ce o filma în momentele intime

Cum teroriza Elena Ceaușescu pe Zoia? Ce-i făcea Prima Doamnă fiicei sale?

Elena Ceaușescu era un om dur și extrem de exigent. Dacă unii credeau că lucrurile se schimbau la 190 de grade atunci când Prima Doamnă pășea pragul casei…nu era deloc așa. Soția dictatorului comunist aplica aceleași reguli și principii când era vorba de soț și copii.

Cum o teroriza Elena Ceaușescu pe Zoia?

Elena Ceaușescu era o mamă foarte severă. Pe cât de dulce era cu Valentin, preferatul ei, pe atât de dură era cu Zoia, singura ei fiică. Mai mult decât atât, Prima Doamnă se implica în special în viața socială și intimă a ei. Aceasta ajunsese să pună agenți de la Securitatea pe urma tinerei și să-i filmeze partidele de amor cu unii dintre iubiți, ulterior să i le arate.

Cu toate că românii de atunci credeau că cei trei copii ai familiei trăiau ca niște prinți, ei erau, de fapt, criticați de poziția părinților și erau crescuți cu o severitate aparte. Zoia nu era pe placul Elenei nici când venea vorba de postură și gândire, cea din urmă crezând că era depășită de ea. Zoia a ales să-și însușească mai târziu o atitudine și o gândire occidentală, fiind o fire deschisă și înțelegătoare, empatică și deloc aspră.

Cum o teroriza Elena Ceaușescu pe Zoia?
Cum o teroriza Elena Ceaușescu pe Zoia?

„Ura Elenei creștea tot mai mult”

„Ura Elenei creştea tot mai mult, hrănită de pasajele din intercepţiile telefonice, transcripţiile microfoanelor şi filmele facute în secret cu privire la întâlnirile lui sexuale cu Zoia. Acum, Elena se enerva numai la auzul numelui de Mihai: «Pur şi simplu nu mai vreau să mai aud de ticălosul ăsta nici măcar o zi în plus.

L-aş putea omorî ca pe un vierme. Un accident de maşina sau cam aşa ceva. Dar fiică-mea cu minte de găina ar putea face din asta o mare dramă. Vreau să fie trimis peste hotare şi lasat acolo până putrezeşte. M-am săturat să tot am coşmaruri noapte de noapte din cauza lui»”, ar fi spus Elena Ceauşescu, conform lui Pacepa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI