15 iun. 2021 | 11:16

Cum l-a strigat Kate Middleton pe Prințul Charles la summitul G7. Toată planeta râde acum

Monden
Cum l-a strigat Kate Middleton pe Prințul Charles la summitul G7. Toată planeta râde acum
Cum l-a strtgat Kate Middleton pe Prințul Charles?

Apelativul cu ajutorul căruia l-a întâmpinat ducesa de Cambridge pe Prințul Charles a făcut o lume întreagă să râdă copios. Majoritatea și-au adus aminte despre cel cu care viitorul Rege și-a strigat mama în cadrul unui eveniment public. Cum a decis să-i spună Kate Middleton bunicului copiilor săi?

Cum l-a strigat Kate Middleton pe Prințul Charles? A stârnit hohote de râs

Prințul Charles este următorul rege al Marii Britanii, dar cu toate astea poartă alte roluri în sânul familiei. ‘Acasă nu se strigă nimenea’ pe lume’, după cum spune o vorbă populară, pentru că fiecare este fiul, soțul, soția sau fratele cuiva. Iată că în această situație se află până și una din cele mai cunoscute familii din lume!

Ducesa de Cambridge a folosit apelativul „tataie” pentru socrul său în timpul summit-ului G7, arată Daily Mail. Alintul a fost privit cu ochi răi de către unii britanici care nu s-au văzut fericiți de modul de adresare viitorului rege, în timp ce alții nu au părut deloc deranjați de acesta pentru că astfel membrii roiali par naturali și aproape de realitatea din fiecare casă.

La eveniment, Kate și Charles au însoțit-o pe Regină alături de Prințul William și Camilla la Eden Project din Corwall pentru o recepție de seară cu unii din cei mai importanți lideri ai lumii.

Ducesa l-a întâmpinat pe socrul ei la sosire astfel: „Hello Grandpa, how are you?” (Bună, tataie, ce faci?). Prințul Charles este bunicul celor trei moștenitori ai lui William, primul său copil.

„Majestate, mami”

Amintim că un episod asemănător s-a petrecut în anul 2018, moment în care Prințul Charles i s-a adresat reginei Elisabeta a II-a cu apelativul „mami”. Acest lucru s-a întâmplat la petrecerea organizată pentru suverană cu ocazia aniversării a 92 de ani.

Regina a fost atunci luată prin surprindere și a dat ochii peste cap, dar a terminat totul cu un zâmbet imens: „Majestate, mami, am sentimentul că în 1948, când aveai 22 de ani, nu te aşteptai ca la cea de-a 92-a aniversare fiul tău să aibă 70 de ani”, a spus prinţul Charles pe scena Royal Albert Hall.

Cei care au participat la eveniment au început să râdă, alții s-au înduioșat ținând cont de vârsta înaintată a amândurora și a rigidității cu care tratează în mod normal astfel de detalii dat fiind faptul că se bucură de titluri regale care trebuie să fie susținute de strictețe. Întreaga scenă a fost deliciul oamenilor de peste tot din lume.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Capital.ro
Oraşul din România unde s-a deschis un nou aeroport internaţional. Investiția totală a fost de 180 de milioane de lei
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Este vorba de ION ILIESCU! ANUNȚUL SERII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro