Cum l-a afectat covid-19 pe Ilie Năstase, de fapt: „Da, sunt vaccinat. Uite că nu te ferește de treaba asta”

Cum l-a afectat covid-19 pe Ilie Năstase, de fapt: „Da, sunt vaccinat. Uite că nu te ferește de treaba asta”
Ilie Năstase, mărturii despre infectarea cu COVID-19

Ilie Năstase a venit cu mărturii despre infectarea cu COVID-19. Cum a trecut fostul sportiv peste toată acestă perioadă? Celebrul tenismen a mărturisit că este vaccinat. Ce declarații a făcut vedeta?

Ilie Năstase, mărturii după infectarea cu COVID-19

Ilie Năstase a vorbit pentru pentru News Hour with CNN despre infectarea sa cu COVID-19. Acesta este internat la Institutul de boli infecțioase „Matei Balș” și susține că starea sa de acum este una bună.

Vedeta a mărturisit că singurul simptom pe care l-a avut a fost tusea, dar plâmânii nu sunt afectați și nu are nevoie de oxigen. De asemenea, fostul sportiv a precizat și că soția sa nu este infectată, așa cum s-a zvonit.

„Mă simt bine, nu am nicio problemă. Nu știu cum m-am infectat. Acum mă simt bine pentru că am avut medicație și mă simt bine. Nu am avut febră. Tuse, tuse am avut”, a spus Ilie Năstase.

„Uite că nu te ferește de treaba asta…”

Întrebat dacă este vaccinat, marele tenismen a răspuns afirmativ, menționând că serul împotriva virusului chinez nu te ferește de treaba asta. Cu toate astea, vedeta a subliniat că probabil dacă nu era imunizat avea să sufere o formă mai gravă.

„Da, sunt vaccinat. Uite că nu te ferește de treaba asta. Probabil că dacă nu eram vaccinat aveam o formă mai gravă. Soția mea și-a făcut testul și nu are COVID. Știu că nu am nimic la plămâni și e în regulă”.

Amintim că Ilie Năstase s-a îmbolnăvit de COVID-19 chiar în vacanța pe care o petrecea alături de soție la Istanbul. Din fericire, fostul mare tenismen a făcut o formă ușoară a bolii. Bărbatul a acuzat stări de rău la întoarcerea din zilele de relaxare, așa că a decis să se testeze.

„Nu este pentru prima dată când Ilie merge la Istanbul cu soția lui. E un oraș care-i place foarte mult. Merg și la multe magazine. Din ce știu, după Paris, pentru Ilie, Istanbul este al doilea oraș preferat al lui”, a precizat pentru Prosport o sursă apropiată cuplului Năstase.

„A avut puțin imunitatea scăzută”

Soția sa a confirmat vestea care i-a întristat pe fanii celebrului fost sportiv.

”El este internat la spital, este ok, este într-o stare bună. La el a fost altceva, a avut puțin imunitatea scăzută că știți că a avut probleme cu academia. De atunci a avut o starea așa, în care s-a simțit mai rău, s-a supărat.

E o formă ușoară, atâta timp cât purtăm discuții. Este conectat la aparate pentru a i se monitoriza situația, dar asta nu înseamnă că este ceva grav. Nu cred că va sta 14 zile în spital, cred că maxim cinci zile. Probabil că după va veni acasă”, a spus Ioana Năstase, conform fanatik.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI