Cum îți organizezi frigiderul ca să economisești curent. Trucuri geniale

Cum îți organizezi frigiderul ca să economisești curent. Trucuri geniale
Cum iti organizezi frigiderul ca sa economisesti curent. Trucuri geniale

Frigiderul este unul dintre electrocasnicele care nu pot lipsi din casă, prezența lui este esențială pentru a ne menține alimentele în stare bună și chiar pentru a evita o problemă de sănătate, cu toate acestea, folosirea lui ne poate cântări viața dacă nu o facem corect. Secrete care te ajută să îți organizezi refrigeratorul.

Trucuri care ne ajută să ne organizăm frigiderul

Cum îți organizezi alimentele în frigider pentru a economisi la factura de energie electrică. Modul în care ne folosim frigiderul poate avea repercusiuni asupra facturii de energie electrică, mai ales pe vreme caldă, când trebuie să depuneți un efort suplimentar pentru a păstra totul rece.

Potrivit unui raport al companiei San Diego Gas & Electric, o companie care furnizează gaze naturale și electricitate în California, Statele Unite ale Americii, acestea sunt cele mai bune modalități de a economisi la factura de energie electrică folosind o mai bună utilizare a frigiderului:

În primul rând, trebuie să ții cont de faptul că un frigider plin funcționează mai eficient decât unul gol. Din acest motiv, specialiștii te sfătuiesc să așezi articolele reci împreună pentru a menține congelatorul și frigiderul reci.

De asemenea, alte institutii recomandă să schimbi frigiderul foarte vechi cu un model mai nou. Nu uita că trebuie să cureți periodic bobinele, acestea sunt de obicei din metal negru, au forma unui cablu și sunt situate în spatele frigiderului sau sub aparatul electrocasnic.

Citește și A pus zahăr amestecat cu bicarbonat de sodiu în frigider și a așteptat peste noapte. Ce a descoperit apoi e șocant

Nu uita să speli frigiderul, deoarece durata de viață a electrocasnicului poate fi scurtată brusc, dacă refrigeratorul adună multă murdărie și praf.

În plus, acest fapt duce la mărirea facturii de energie electrică. Ideal ar fi să cureți această piesă cel puțin la fiecare 6 luni. Durează doar aproximativ 15 minute.

Soluția naturală care îți curăță imediat frigiderul

Mirosurile neplăcute ce vin din interiorul frigiderului vor dispărea definitiv, dacă vei prepara un odorizant natural pentru refrigeratorul tău.

Tot ce trebuie să faci este să razi 2 linguri de coajă de lămâie sau alte citrice, pe care să le amesteci cu o cană de bicarbonat de sodiu până se omogenizează. Toarnă soluția rezultată într-un recipient deschis semiacoperit cu plastic, căruia îi vei face câteva găuri.

În plus, poți adăuga 2 cuișoare, pentru a neutraliza izurile înțepătoare de usturoi, ceapă și alte alimente puternice. De asemenea, specialiștii îți recomandă să cureți frigiderul o dată la trei săptămâni.