Cum îți întărești părul, în 3 pași simpli. Ingredientul secret care te salvează de neplăceri

Cum să ai un fir de păr mai tare? Secretul pentru o podoabă capilară de vis

Cum îți îngrijești mai bine părul? Un ingredient special te ajută să îți întărești firul de păr și să îi oferi un luciu de care sigur te vei bucura și pentru care vei fi admirat. Care este secretul pe care puțini oameni îl știu?

Cum să îți întărești firul de păr? Secretul pentru o podoabă capilară de vis

Produsele de pe piață sunt pline de substanțe care nu ajută deloc firul de păr, ba chiar îl subțiază și îl fac în cele din urmă să crească mult mai greu. Proasta calitate a șampoanelor și a măștilor vine de la numeroșii compuși din acestea, motiv pentru care multe dintre persoane recurg la vechile obiceiuri ale mamelor și bunicilor – tratamentele făcute în casă, cu ingrediente naturale. Mai exact, dacă vrei să ai un fir de păr mai strașnic și mai lucios îți este recomandat să-ți faci o mască din: kefir, ouă și cacao.

Acest amestec este miraculos și îmbunătățește calitatea firului de păr, mai cu seamă a vârfurilor care nu sunt deseori hidratate din cauza sezonului în care te afli, a genei sau pur și simplu a utilizării produselor din magazine. Kefirul te ajută să întărești părul și îți oferă și un volum deosebit de care cu siguranță o să te bucuri. Gălbenușul de ou se bate bine cu iaurtul, ulterior se adaugă și două linguri de pudră de cacao. Poți să aplici combinația de ingrediente cu mâna sau cu ajutorul unei perii pentru păr. Se recomandă folosirea unui astfel de tratament 1 – 2 ori/săptămână.

Ce mai poate fi adăugat?

– 1 lingură de ulei vegetal cel mai obișnuit (mai bună decât uleiul de măsline), adăugată la mască, va ajuta la hrănirea părului prea uscat și lipsit de viață;
– pentru căderea părului, se recomandă adăugarea la mască a unei lingurițe de brandy;
– dacă trebuie să petreceți mult timp în pălării calde, 1 lingură de ulei de ricin va ajuta la calma scalpul iritat.

„Mastile pe baza de kefir ajuta la prevenirea caderii parului, le fac mai groase, reduc continutul de grasimi si dau buclelor silueta, moale si stralucire. Compoziția sa conține multe vitamine și minerale care sunt benefice pentru scalp și starea părului.

O mască de păr care conține cacao nu este potrivită pentru proprietarii părului blond, deoarece pictează părul destul de puternic și neuniform. Datorită conținutului componentei de luminat – kefir – o mască ar trebui utilizată cu grijă dacă ați vopsit recent părul într-o culoare închisă”, mai arată rum.hairsalonsnaples.com. De asemenea, există și măști doar din kefir pentru părul uleios, măști din kefir și ceapă pentru căderea părului sau masca din kefir și ouă pentru strălucire.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI