Cum îşi susţine cea mai frumoasă sportivă din lume echipa favorită de la Campionatul Mondial. Imaginile ar fi interzise în Qatar. Foto

Cum îşi susţine cea mai frumoasă sportivă din lume echipa favorită de la Campionatul Mondial. Imaginile ar fi interzise în Qatar. Foto
Cum îşi susţine cea mai frumoasă sportivă din lume echipa favorită de la Campionatul Mondial. Imaginile ar fi interzise în statul gazdă.

Cum îşi susţine cea mai frumoasă sportivă din lume echipa favorită de la Campionatul Mondial 2022. Sunt imagini incendiare! Cu siguranță, ar fi interzise în Qatar. În anul curent, FIFA a impus reguli stricte privind comportamentul fotbaliștilor și fanilor competiției. Au avut loc proteste împotriva deciziilor federației.

Cum îşi susţine cea mai frumoasă sportivă din lume echipa favorită de la Campionatul Mondial

Paige Spiranac este femeia desemnată cea mai frumoasă sportivă din lume. Frumoasa blondină atrage mereu reacții din partea utilizatorilor online, prin intermediul postărilor pe care le realizează. Este foarte activă pe rețelele sociale, unde împărtășește cu fanii săi tot felul de detalii despre viața pe care o trăiește.

Jucătoarea de golf, în vârstă de 29 de ani, și-a exprimat susținerea pentru o echipă de la Campionatul Mondial de fotbal 2022. Așa cum probabil ai ghicit, este vorba despre echipa Statelor Unite ale Americii. Paige Spiranac a dezvăluit care este echipa sa favorită într-un mod inedit.

Tânăra a publicat pe contul său de Instagram o serie de fotografii incendiare. Materialele foto pot fi vizualizate în galeria articolului. Paige Spiranac s-a afișat purtând un top scurt, decoltat, cu care a răvășit mințile tuturor bărbaților. Pe articolul vestimentar sunt inscripționate literele „USA”.

Internauții au reacționat în scurt timp la fotografiile publicate de cea mai frumoasă sportivă din lume. În doar câteva ore, postarea a atins un număr de peste 160.000 de aprecieri. O parte dintre utilizatorii din mediul online și-au exprimat admirația față de tânără. Alții au arătat că astfel de imagini ar fi interzise în statul care găzduiește Cupa Mondială de fotbal.

„Imaginea asta ar fi interzisă în Qatar”

„Imaginea asta ar fi interzisă în Qatar”, a scris, într-un ton ironic, un internaut, în secțiunea comentariilor de la postarea realizată de Paige Spiranac.

Statul din Orientul Mijlociu, care găzduiește competițiile de fotbal în anul 2022, prezintă reguli drastice pe care fanii sunt obligați să le respecte. Pe lângă prevederile legale obișnuite, FIFA a interzis, la rândul său, consumul de băuturi alcoolice pe stadioane, precum și promovarea drepturilor comunității LGBT.

Au fost proteste la Campionatul Mondial de fotbal din 2022. Sportivii nemți au reacționat împotriva deciziei FIFA de a interzice purtarea banderolei cu mesajul „One Love”/ „O dragoste”. Acesta din urmă susținea acceptarea tuturor oamenilor, indiferent de etnie, religie, orientare sexuală etc.

În Qatar, este interzis să întreții relații sexuale înainte de căsătorie. Gesturile de afecțiune între persoane de același sex sunt, de asemenea, aspru pedepsite. Chiar și fanii de la Campionatul Mondial de fotbal 2022 riscă să facă închisoare, dacă sunt surprinși în astfel de ipostaze.