Cum închizi lumina din pat, fără să te mai deranjezi. Ce trebuie să ai în cameră

de: Iulia Statie
11 11. 2021

Toți își doresc să aibă parte de un plus de confort, mai ales atunci când vine vorba despre amenajarea locunței. Află că nu mai este nevoie să îți strici somnul și să te ridici din pat pentru a închide lumina, ci doar trebuie să faci o mică schimbare în casa ta.

Vești bune! Cum poți să ai parte de mai mult confort în locuința ta

Casa ta trebuie să reprezinte o adevărată oază de relaxare, mai ales după ce vrei să petreci timp privind emisiunile tale favorite de la televizor sau pur și simplu citind o carte. Este foarte posibil să te fure somnul în timpul activităților, așa că este nevoie să te ridici pentru a stinge lumina.

Uită de această neplăcere! Trebuie să recurgi la anumite schimbări pentru a te asigura că în casa ta există un plus de confort. Mai mult, este necesar să nu îți mai strici somnul în momentele în care becurile din casă trebuie să fie stinse în timpul nopții, așa că poate o să faci pasul către iluminatul inteligent.

La ce trebuie să recurgi

De câte ori ți s-a întâmplat să te întorci din drum pentru a verifica dacă toate luminile din locuința ta sunt stinse? Iată că nu mai este nevoie de așa ceva! Poți conecta becuri inteligente la rețeaua de wireless a casei, controlând totul, ulterior, prin telefon sau cu ajutorul Google Home, Alexa sau Siri.

De asemenea, această schimbare din locuință te poate ajuta și să economisești bani atunci când vine vorba despre facturi. Mulți români s-au speriat în momentul în care sezonul răcoros a bătut la ușă cu scumpiri de prețuri, așa că au început să fie mai atenți la cheltuieli și consumul din casă.

Becurile inteligente pot să fie comandate vocal, așa că ele nu o să fie aprinse în momentele în care nu este neapărat necesar. Mai mult, nu trebuie să cumperi anumite corpuri de iluminat inteligente dacă vrei să economisești, ținând cont că becurile LED, dar și cele inteligente, sunt adaptate pentru cele existent.

Cum te ajută becurile inteligente

O să vezi că aceste becuri se pot dovedi folositoare chiar și în momentele în care pleci de acasă! Nu mai trebuie să lași un bec aprins tot timpul pentru a te asigura că hoții sunt ținuți la distanță atunci când pleci în vacanță, ci doar te poți folosi de ultimele schimbări din locuința ta.

Mai exact, becurile inteligente pot să fie programate pentru a se aprinde și a se stinge la o anumită oră, așa că nu mai trebuie să te confrunți cu numeroase probleme atunci când vrei să pleci câteva zile în concediu. Viața ta o să fie mai ușoară ca oricând!