Cum împrospătezi baia cu rola de hârtie igienică. Trucul genial al unei gospodine desăvârșite pentru arome bune

de: Bișinicu Andreea
08 05. 2023

Există o mulțime de sugestii despre cum poți preveni apariția mirosurile neplăcute în baia ta, fie că vorbim despre remediile naturale sau soluțiile cumpărate din comerț. Acest truc genial al internauților a devenit viral pe rețelele sociale. Trebuie să faci asta ori de câte ori schimbi rola de hârtie igienică. Funcționează de minune.

Trucul genial prin care hârtia igienică va împrospăta baia

Indiferent că petreci mai mult sau mai puțin timp în baie, camera ta de relaxare trebuie să îți ofere confort și prospețime, susțin experții.

Unele persoane apelează la tot felul de artificii pentru ca baia să fie veșnic parfumată, cumpărând lumânări, bețișoare sau spray-uri aromate, însă cel mai simplu truc dintre toate presupune să cheltuiești doar câțiva lei.

Mai exact, dacă vrei ca baia ta să fie ferită de mirosurile neplăcute, tot ce trebuie să faci este să stropești doar câteva picături de uleiuri esențiale peste rola de hârtie igienic. Poți folosi uleiuri esențiale de lavandă, portocală, mentă sau alte sortimente care îți sunt pe plac.

În acest fel, camera ta de relaxare va căpăta un parfum discret și extrem de îmbietor, menit să-ți ridice moralul și să-ți dea o stare de bine. De asemenea, nu uita că uleiurile esențiale se folosesc de mii de ani în aromaterapie, ceea ce îți va induce o stare de confort și relaxare.

Citește și Trucul pentru ca hârtia igienică să nu se mai consume atât de repede. E genial, vei face și tu la fel

Cum cureți toată baia folosind bicarbonat și oțet

Cei mai mulți dintre oameni consideră că baia poate reprezenta un fel de carte de vizită a locuinței, fiind încăperea cea mai curată și organizată din casă.

Pentru a scăpa de depunerile inestetice de calcar de pe cadă, vasul de toaletă sau chiuvetă, gospodinele te sfătuiesc să apelezi la acest truc genial de curățare cu oțet și bicarbonat de sodiu.

Tot ce trebuie să faci este să umpli cu oțet un recipient cu atomizator, după care vei pulveriza acidul acetic pe toată suprafața cabinei de duș și a căzii. Lași totul să acționeze timp de 10 minute.

Apoi, vei lua un burete pe care vei presăra o linguriță de bicarbonat de sodiu, cu ajutorul căruia vei freca foarte bine geamul cabinei de duș, fără să uiți să insiști și asupra căzii. Acest remediu natural te va scăpa de belele și te petele enervante.