Cum gătești peștele corect pentru a nu se lipi de tigaie. Cel mai tare truc pe care trebuie să îl afli

Cum gătești peștele corect pentru a nu se lipi de tigaie. Cel mai tare truc pe care trebuie să îl afli
Trucuri pentru cel mai bun pește. Cum îl gătești corect

Peștele este preferat de foarte mulți români, dar puțini știu cum să îl gătească pentru a ieși cu adevărat delicios! În cazul în care vrei să pui pe masa familiei tale un preparat ca la restaurant, află că trebuie să respecți un truc important!

Trucuri pentru a găti peștele. Niciodată nu a fost mai ușor

Multe persoane își doresc să consume pește, dar majoritatea se feresc de a pregăti așa ceva și preferă să meargă la restaurant pentru a se lăsa pe mâna bucătarilor iscusiți. Totuși, trebuie să prinzi curaj și să gătești un astfel de preparat chiar la tine acasă!

Preparatele din pește ar trebui să fie consumate de cel puțin 2-3 ori pe săptămână, așa că există o mulțime de rețete de pește ce o să îți facă plăcere. Uneori, în cazul în care cumperi acest preparat din magazin, trebuie doar să adaugi condimentele și o să iasă delicios!

Dacă vrei să gătești corect peștele, învață secretele de la Chef Joseph Hadad! Înainte de toate, ține cont de proveniența alimentului pentru a nu strica gustul. Nu înlocui peștii de apă dulce cu cei de apă sărată, dar nici pe cei grași cu unii slabi.

Cum se gătește peștele. Secretul s-a aflat

Timpul de gătire diferă de la pește la pește, așa că este important să știi de unde provine produsul înainte de a te apuca de gătit. Trebuie să știi cum se gătește corect peștele pentru a nu încurca rețetele și a obține un rezultat final dezastruos.

Pielea este comestibilă dacă este curățată bine de solzi, așa că poți cumpăra rondele sau fileuri de pește pentru a păstra această parte în rețetă. În cazul în care alegi a doua variantă, pielea nu ar trebui să ia prima dată contact cu sursa de căldură.

Genial! Ce trebuie să știi înainte de a găti peștele. Nu o să se mai lipească de tigaie

Unge cu grăsime suprafața și încinge bine tigaia înainte de a așeza produsul. De asemenea, te poți feri de foarte multe probleme ce apar în diferite rețete dacă alegi să dai peștele prin făină înainte de a te apuca să îl prăjești sau să îl pui pe grătar.

În momentul în care carnea devine opacă este momentul să oprești focul pentru a nu se usca. Bineînțeles, adaugă condimentele tale favorite pentru un plus de savoare și o să îți dai seama că peștele a fost gătit ca la restaurant!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI