Cum face Răzvan Simion amor, de fapt. Dani Oțil l-a dat de gol în fața tuturor. Ramona Olaru chiar a râs

Cum face Răzvan Simion amor, de fapt. Dani Oțil l-a dat de gol în fața tuturor. Ramona Olaru chiar a râs
Cum face Razvan Simion amor, de fapt, Dani Otil l-a dat de gol în fata tuturor

Distracție mare la Neatza cu Răzvan și Dani. Prietenul lui Răzvan Simion l-a dat de gol în fața tuturor. Ramona Olaru chiar a râs când a auzit ce a spus Dani Oțil despre coprezentatorul brunet. Secrete din dormitor, dezvăluite chiar de iubitul Gabrielei Prisăcariu. Despre ce este vorba.

Cum face Răzvan Simion amor, de fapt

Gata, Dani Oțil l-a dat de gol pe prietenul său Răzvan, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani. Dialogurile spumoase dintre cei doi matinali fac deliciul publicului, de fiecare dată. Atingând subiectul numerologiei, Răzvan Simion s-a arătat foarte interesat de caracteristicile persoanelor născute în ziua de 8, fostul iubit al Lidiei Buble serbându-și ziua de naștere în a opta zi a lunii august.

Dani Oțil a ținut, și de această dată, să-și dea de gol prietenul din copilărie, complimentându-l în stilul său caracteristic. După ce a aflat de la specialistul în numerologie că persoanele născute în data de 8 ale lunii sunt lideri înnăscuți, capabile să treacă peste orice obstacol le pune viața în cale, colegul lui Răzvan a intervenit, dând câteva detalii intime despre secretele din dormitor ale chipeșului matinal:

Numerolog: 8-ul e foarte hotărât si e important să nu se împrăștie. Este rezistent și are abilități de lider. Rezistă la orice presiune, indiferent la ce ar fi supus

Dani Oțil: Se vede acolo că unii optari sunt pasionati și de țesut? El țese orizontal și spiritual.

Răzvan Simion: Vrei să știi ce calitate mi s-a transformat mie in defect, Dănuțe?

Dani Oțil: Rezistența?

Răzvan Simion: Da!

Cum se mențin în formă Răzvan și Dani la 40 de ani

În ediția de marți, 11 mai, Răzvan și Dani au schimbat câteva replici referitoare la un subiect arzător: este sau nu bărbatul la 40 de ani cel mai atrăgător? Ei bine, cei doi au avut păreri diferite privind această ipoteză:

Dani Oțil: Am citit undeva că, statistic vorbind, bărbații la 40 de ani sunt cei mai fericiți, că au stabilitate financiară și na…

Răzvan Simion: Ce ai, Dănuțe, te încearcă criza vârstei de mijloc?

Dani Oțil: Nu, că am avut-o la 32 de ani!

Răzvan Simion: Și eu am avut-o la 35 de ani. Noi am fost precoci de mici. Hai, că vă mai povestesc eu despre viața mea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI