Cum face Gigi Becali amor cu soția lui. E obligatoriu să facă asta, înainte

Cum face Gigi Becali amor cu soția lui. E obligatoriu să facă asta, înainte

„Dumnezeu mi-a dat frică și dragoste și nu pot să las o femeie”, spunea Gigi Becali într-un interviu pentru Antena Stars. Credința ar fi cea care i-a ghidat și căsnicia, acesta, împreună cu doamna lui, sărbătorind în 2020 nunta de argint. Dar Dumnezeu a lăsat și contopirea dintre femeie și bărbat, așa că, deși nu a atins el acest subiect, au făcut-o alții. Gheorghe Florescu, cafegiu al Bucureștiului anilor ’60, dar și al vremurilor noastre, a scris despre o relație pe care latifundiarul ar fi avut-o în tinerețe, dând detalii și despre plăcerile afaceristului în dormitor.

Confesiunile lui Florescu l-au dat de gol. Povestea a fost confirmată de Gigi Becali. Secrete din dormitor: cum face amor cu soția lui, Luminița

Gheorghe Florescu, renumit cafegiu al Bucureștiului, a scris în cartea sa, ”Confesiunile unui cafegiu”, despre o relație pe care Becali ar fi avut-o în tinerețe cu o anume ”Doamna M.”. Femeia este rudă cu dictatorul comunist Gheorghe Ghiorghiu-Dej, care a condus România în perioada 1947-1965. Florescu spune că aceste secrete au ajuns la el printr-un prieten. Tot el i-a mărturisit și faptul că patronul FCSB este un om rușinos într-ale plăcerilor carnale, nefăcând dragoste cu lumina aprinsă nici cu soția lui.

„Aceste secrete eu le cunosc de la un prieten bun al meu, care mi-a spus că Gigi Becali a intrat încălțat cu ciorapii de lână lângă mândra sa. Și așa a făcut prima dragoste Becali cu nepoata și, totodată, fiica adoptivă a lui Dej, fiind prima lui dragoste și, deci, femeia care l-a dezvirginat. Gigi Becali este un om foarte ruşinos. După spusele sale personale, el niciodată nu face sex pe lumină, el stinge întotdeauna lumina, inclusiv cu soţia lui”, povestește Florescu.

Cum face Gigi Becali amor cu soția lui. E obligatoriu să facă asta, înainte
Gheorghe Florescu

„Care-i problema? Am fost cu ea, am stat cu ea. Vreo 4-5-ani am fost cu ea. Atâta, și cu asta basta. Nu ca a fost prima mea femeie, asta nu e adevărat. Pai, eu aveam 28 de ani atunci (…). Eu, de obicei, nu comentez despre iubitele mele. Dar pentru că femeia mi se pare că nu mai e măritată, de asta comentez. A fost în tinerețe, si cu asta basta”, a explicat Becali, conform vdtonline.ro.

Becali și soția sa sunt veri de gradul al 3-lea

Gigi Becali și Luminița s-au căsătorit în anul 1994, când actualul finanțator de la FCSB era necunoscut publicului larg. A fost vorba despre o căsătorie aranjată, potrivit unor surse citate de CanCan, cum se obișnuiește în comunitatea machidonilor. Conform site-ului sfaturiortodoxe.ro, cei doi, deși la limită cu legătura de rudenie, n-au încălccat regula bisericească. Cuplul are trei fete: Theodora, Alexadra și Cristina.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI