Cum este plătită Mirela Vaida de la Acces Direct. Vedeta Antena 1 a dezvăluit ce bani ia: “Aşa sunt salariile în televiziune, în general”

de: Năstase Mirabela
13 05. 2020

Veronica și Viorel Stegaru au devenit vedete după ce au apărut în emisiunea Mirelei Vaida, la Acces Direct. Deși toată lumea se aștepta ca prezentatoarea să câștige o avere de pe urma cuplului din Vaslui, se pare că nu e chiar așa.

Cum este plătită Mirela Vaida de la Acces Direct. Vedeta Antena 1 a dezvăluit ce bani ia: “Aşa sunt salariile în televiziune, în general”

 Mirela Vaida a fost invitata Danei Săvuică în emisiunea online EOK! Să fii vedetă? și a povestit cum este plătită:

„Eu sunt plătită pe ediţie. Aşa sunt salariile în televiziune, în general. Eu am o sumă negociată pe ediţie, care nu e fabuloasă, şi se înmulţeşte cu câte zile am lucrat. Pe mine nu mă afectează etichetele care mi se pun. Eu am făcut mai multe emisiuni LIVE, Acces Direct nu este prima. Atâta timp cât se vorbeşte, înseamnă că eşti important pentru ei.

Acum suntem într-o fază la Acces Direct de două luni de zile, în care, efectiv, facem nişte audienţe uimitoare la care nu se aştepta nimeni, niciodată. E normal să fie acest val de hate-areală şi de critici, dar niciunul nu ar zice că nu s-a uitat. Se ştie că noi facem emisiuni cu şi despre oameni simpli. Un cuplu de tineri din judeţul Vaslui a dat ţara peste cap de două luni de zile, celebra Vulpiţa, nu se aştepta nimeni. Noi a doua zi aveam pregătit alt subiect. În momentul când am văzut cât de urmăriţi au fost cei doi, am zis să facem un reality show cu aceşti oameni. Îi lăsăm cum sunt ei.

Câți bani ia Vulpița de la Acces Direct

Îţi dai seama că nu mi-aş dori ca Vulpiţa să devină influencer, dar nici nu e. Publicul e cel care îţi dă valoare. De ce validează acest subiect trei milioane de oameni, de ce se uită?

Sunt atât de expusă în momentul ăsta mediatic, atât de controversată în această perioadă. Telenovela Vulpiţa va trece, oameni buni, de ea depinde dacă va şti să profite de marea şansă pe care i-a dat-o publicul şi emisiunea”, a precizat Mirela Vaida pentru Ok! Magazine.

Pe de altă parte, Vulpița de la Acces Direct este plătită cu 100 de euro pe zi, notează Cancan. Antena 1 are de câștigat, de asememea, de pe urma cuplului din Vasului, iar suma nu e deloc neglijabilă: între 350.000 și 400.000 euro, bani care sunt veniţi din reclamelor date pe post, în luna cu serialul, scrie Paginademedia.ro. Menționăm că estimările au luat în calcul edițiile Acces Direct începând din 13 ianuarie, când a fost difuzat primul episod.