Cum e răsfățată Mihaela Rădulescu de șefii Pro TV. Câte beneficii are, pe lângă salariul uriaș

Cum e răsfățată Mihaela Rădulescu de șefii Pro TV. Câte beneficii are, pe lângă salariul uriaș
Ce le-a cerut Mihaela Rădulescu șefilor de la Pro TV. Dorințele ei sunt neobișnuite

Mihaela Rădulescu a reușit să își construiască o carieră spectaculoasă în România, așa că aceasta se bucură de faptul că șefii Pro TV au acceptat orice dorință a sa pentru a participa la emisiunea Masked Singer. Pe lângă salariul imens primit, ei i s-au îndeplinit multe plăceri.

Mihaela Rădulescu, cerințe neobișnuite pentru șefii Pro TV

Mihaela Rădulescu nu mai are nevoie de prezentare, fiind una dintre cele mai longevive și apreciate vedete de TV din România. Aceasta este o femeie împlinită, se bucură de o relație superbă cu Felix Baumgartner, are un fiu minunat, Ayan, și reușește cu brio să își împartă viața între țara natală și Monaco.

Vedeta a reușit, de-a lungul timpului, să câștige simpatia telespectatorilor, așa că fanii ei o pot vedea acum la Masked Singer, unde încearcă, alături de alți jurați, să descopere personajele misterioase ce se află în spatele măștilor. Totuși, ea a avut multe pretenții pentru a participa la acest proiect.

Diva primește un salariu uriaș de la șefii Pro TV, dar aceștia nu au ezitat atunci când ea și-a impus regulile. Aceasta a cerut cel mai luxos apartament de la Lido, avion business class, dar și o limuzină cu șofer la dispoziție, iar dorințele ei au fost îndeplinite pentru ca telespectatorii să o vadă pe micile ecrane.

Ce și-a dorit Mihaela Rădulescu. Dorințele divei au fost îndeplinite imediat

Mai mult, ea are parte de o cabină separată de toată lumea. Mihaela Rădulescu a vrut să se asigure că fiecare apariție a ei e impecabilă, așa că a cerut propria echipă de stiliști pentru make-up și ținute. Aceste persoane i-au fost alături pe toată perioada filmărilor, potrivit Ciao.

Încurcate sunt căile showbiz-ului românesc! Diva a avut și o cerință mai neobișnuită, însă nimeni nu a avut nimic de obiectat pentru ca aceasta să aibă parte de tot ce este mai bun cât timp se află la Masked Singer. Mai exact, ea a cerut să aibă brânză în cabină, dar și fructe precum ananas sau fructe de pădure.

Ce a spus Mihaela Rădulescu despre Masked Singer. Ce obsesie a măcinat-o la filmări

Masked Singer a reprezentat o provocare pentru Mihaela Rădulescu. Aceasta a reușit să modereze multe emisiuni de-a lungul anilor, dar a recunoscut că show-ul a fost unul extrem de diferit, mai ales pentru că măștile nu dezvăluiau multe indicii cu privire la cine se află în spatele lor.

„A fost un show total diferit pentru mine, am avut 13 săptămâni grele, a fost, poate, cea mai mare provocare din carieră.

Uneori nu eram în stare să ghicesc nici măcar sexul vedetei din spatele măştii, darămite vedeta. În plus, ajunsesem să cred că sub toate măştile se ascunde Andi Moisescu.”, a zis ea.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI