Cum au sărăcit Dorian Popa și Selly, în doar o zi. Cele două vedete au rămas fără mii de lei de pe card VIDEO

Cum au sărăcit Dorian Popa și Selly, în doar o zi. Cele două vedete au rămas fără mii de lei de pe card VIDEO
Cum au sărăcit Dorian Popa și Selly într-o zi

Dorian Popa și Selly sunt buni prieteni, de aceea fanii lor regăsesc pe conturile de socializare multe videoclipuri cu aceștia, făcând diferite provocări. După ce și-au schimbat tații pentru o zi, vedetele s-au lăsat recent leftere repriproc. Au făcut schimb de carduri bancare, iar fiecare și-a cumpărat din banii celuilalt ce a poftit. Selly, de exemplu, și-a luat un ceas de 15.000 de euro din banii cântărețului.

Provocarea care i-a lăsat lefteri pe Dorian Popa și Selly. Vedetele au rămas fără mii de lei în conturi

Dorian Popa a profitat de cardul lui Selly, lucru care a fost valabil și invers. Schimbul amuzant dintre ei a fost plăcut de fani, dar neplăcut de protagoniști.

„Facem schimb de carduri bancare pentru 24 de ore. Suntem gata să dăm startul cheltuielilor majore”, a spus Dorian Popa în vlogul publicat pe contul său de Yotube.

După ce au bătut palma, cei doi au pornit pe drumuri separate și au dat startul cheltuielilor. Inițial, Selly a cumpărat 100 de jucării din plastic pentru un moment de distracție al copiilor din cartier. De cealaltă parte, solistul și-a făcut plinul la mașină, și-a plătit taxele, apoi a plecat la Constanța, unde a închiriat un apartament de lux.

Ziua aventurilor nu s-a încheiat însă aici. Dintr-o dorință mai veche, acum săvârșită pe banii altuia, Selly a plusat și și-a cumpărat un ceas de fițe, pe care a cheltuit 15.000 de euro.

Cântărețul l-a amenințat pe vlogger că-l distruge 

„Aveam în plan să-mi iau un ceas, nu pe banii lui Dorian, dar așa le-a legat Dumnezeu, vorba lui. O să fie o achiziție la cald”, a spus vloggerul.

După destăinuire, Dorian Popa s-a activat, declarându-i război amicului său, fiindcă el cheltuise cu măsură până atunci.

„Sunt prima persoană pe care Dorian o amenință cu termenul ”Te distrug!”. El este o persoană pacifistă, dar mă aștept la orice”, a replicat Selly.

Cheltuielile au continuat, dar atingând și un alt scop. Selly și Dorian au făcut câte o donație caritabilă din banii celuilalt, apoi vloggerul și-a luat un aparat nou de filmat, iar Dorian a dat fuga la mall și și-a schimbat garderoba.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI