Cum arată vila în care Oana Mizil susține că a fost bătută de Marian Vanghelie FOTO

Cum arată vila în care Oana Mizil susține că a fost bătută de Marian Vanghelie FOTO
Război în paradisul lui Marian Vanghelie de la Snagov

Oana Mizil și Marian Vanghelie au intrat în atenția poliției, după presupusele acte de violență domestică. În noaptea de vineri spre sâmbătă Oana a ajuns la Spitalul Elias din Capitală. Soția lui Marian Vanghelie era preluată de o salvare de la vila din Snagov și dusă către spital. Primele informații vorbesc despre agresiune fizică, iar fostul primar declară că nu este vorba de așa ceva.

Război în paradisul lui Vanghelie de la Snagov

Noaptea de sâmbătă și în zilele care au urmat au apărut informații despre relația dintre Marian Vanghelie și Oana Mizil. Conform mai multor declarații ale apropiaților celor doi, redacția Impact a relatat pe larg evenimentele. Oana Mizil ajungea în noaptea de sâmbătă la Spitalul Elias cu o salvare care a preluat-o de la vila din Snagov.

După primele consultații medicale Oana a cerut să fie dusă la IML. Între timp polițiștii din Snagov au demarat un dosar penal pe numele lui Marian Vanghelie acuzându-l de violență domestică și au emis un ordin de protecție. Aceleași surse au declarat pentru Impact că ordinul ar fi fost cerut și aprobat de Oana Mizil.

Astăzi, unchiul Oanei, Serghei Mizil, dar și nașul celor doi, Mădălin Voicu, confirmau evenimentele în două declarații succesive date redacției Impact. Deși toate informațiile tind să certifice faptul că Oana Mizil ar fi fost lovită de fostul primar, Marian Vanghelie a declarat Impact că nu se pune problema de așa ceva.

”Ne-am certat, asta se întâmplă în orice cuplu. Am sunat eu salvarea pentru că i s-a făcut rău. I-a scăzut tensiunea. Are probleme cu tensiunea. A cerut atunci ordin de protecție, să nu vină acasă. În acea noapte s-a dus și a dormit la o mătușă, la un unchi.

Poliția nu a fost chemată de ea, ci de spital. Așa este… s-au autosesizat din oficiu. Nu a fost agresivitate fizică, doar verbală. Acum suntem împreună. Peste vreo 2 zile, dacă vreți, vă trimit o poză cu noi doi, de la mare”, ne-a spus Marian Vanghelie, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Marian Vanghelie deține o vilă impresionantă la Snagov

Odată cu depunerea candidaturii pentru alegerile locale de anul trecut, Marian Vanghelie a fost obligat să-și publice declarația de avere. Conform acesteia deține unMercedes din anul 2000, 5 ceasuri în valoare de 70.000 euro și 5 tablouri estimate la 85.000 de euro. Marian Vanghelie mai are acțiuni în valoare de 3,5 milioane de lei în societatea București SA.

În afară de asta, fostul edil are o vilă impresionantă pe malul lacului Snagov. Conform surselor apropiate fostului edil, vila este construită pe un teren de 1.255 metri pătrați. În interior dispune de șase camere, patru băi, două terase, fiind pe două nivele. Deși Oana Mizil și Marian Vanghelie locuiesc aici din 2015, nu sunt proprietarii imobilului, aceștia plătind pe lună chirie în valoare de 3.000 de euro.

Marian Vanghelie și Oana Mizil sunt împreună de mai bine de 9 ani, având o fetiță de 6 ani. Cei doi s-au căsătorit oficial în 2019, pe când acesta se afla încă în închisoare. În urma incidentului de sâmbătă noaptea pe numele fostului primar s-a emis un ordin de restricție de 5 zile, urmând a fi prelungit după audieri, dacă va fi cazul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI