Cum arăta Valentina Pelinel, înainte să devină celebră. Ce s-a ales acum de primul ei iubit care a părăsit-o

Cum arăta Valentina Pelinel înainte să devină cunoscută?

Cu toate că majoritatea fanilor Valentinei Pelinel cred că ea a ales să fie extrem de naturală, dat fiind faptul că a fost model în tinerețe, domeniu ce susține naturalețea, nu este așa. Soția lui Cristi Borcea arăta foarte diferit când era tânără. De ce a ales primul ei iubit să o prăseacă?

Cum arăta Valentina Pelinel, înainte să devină celebră?

Valentina Pelinel a avut și ea o viață amoroasă cu de toate, nu la fel ca cea a soțului său…dar nici prea departe de încercările în dragoste. Primul bărbat din viața fostului model a fost Dorin Drăgan. Blonda avea doar 16 ani atunci când l-a cunoscut. Dorin a mărturisit că povestea de dragoste dintre cei doi a durat trei ani și jumătate, iar în semn de respect nu a devăluit multe lucruri care s-au petrecut între cei doi. Acesta a mărturisit însă că a avut de ales între actuala soție și Valentina, iar pentru că soția lui Borcea era și puțin rea, spune Drăgan, a încheiat povestea de amor din adolescență. Cei doi s-au despărțit când modelul avea doar 20 de ani. Valentina a ales să-și ajusteze trupul încă de foarte tânără. Blondina și-a mărit sânii și buzele după ce a împlinit 21 de ani.  Probabil despărțirea de prima dragoste să-i fi adus în prim-plan gândul de schimbare.

“Am fost primul ei iubit. Era mică, pe-atunci avea 16 ani jumate. Relaţia a durat aproape 3 ani şi jumătate. Între timp am cunoscut-o pe soţia mea. A fost o decizie grea când a trebuit să aleg între soţie şi Valentina. Vali era şi puţin rea, însă nu aş vrea să spun chiar toate secretele din câteva motive importante”
Dorin Drăgan

Dorin Drăgan și Valentina Pelinel
Dorin Drăgan și Valentina Pelinel

Căsniciile trecute ale soților Borcea

Una dintre cele mai cunoscute relații pe care le-a avut Valentina a fost cu omul politic Cristian Boureanu. După ce povestea dintre cei doi s-a terminat brusc, lucru la care nimeni nu s-ar fi gândit, fostul model s-a căsătorit cu Cristi Borcea și i-a dăruit trei copii afaceristului. Actualul soț al blondinei s-a iubit cu Mihaela Borcea și Alina Vidican, femei care i-au dăruit în total cinci moștenitori.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI