Cum arată soția primarului Vasile din Las Fierbinți! Gheorghe Ifrim are, în realitate, o viață total diferită

Autor: Alexandra Chivu - 09:25, 13 aug. 2019
Cum arată soția primarului Vasile din Las Fierbinți!

Vasile din serialul ”Las Fierbinți”, sau Gheorghe Ifrim, are o familie minunată în realitate. Deși în serial, cel puțin în primele sezoane, avea o soție mofturoasă care își ocupa timpul numai cu activități de întreținere, nevasta, cea de acasă, este total diferită. De altfel, opusă este și viața sa reală, comparativ cu cea din serial.

Cum arată soția primarului Vasile din ”Las Fierbinți”

Gheorghe sau Gigi Ifrim, ori cum îl identifică majoritatea românilor iubitori de ”Las Fierbinți”, primarul Vasile, este cât se poate de discret cu viața sa. Își ține departe familia de ochii curioșilor, dar unele lucruri tot se află. Să o luăm cu începutul. Gigi Ifrim nici nu visa la o carieră de actor, dar primul care a crezut în talentul său a fost fratele mai mare, Lucian. Mai apoi, un alt om care i-a dat credit a fost regizorul Naum Cătălin, care i-a spus scurt ”Băi, băiatule, tu o să fii actor”.

Cum arată soția primarului Vasile din Las Fierbinți! Gheorghe Ifrim are, în realitate, o viață total diferită
Gheorghe Ifrim, alături de fratele său, Lucian Ifrim, și el actor

„Eu, inițial, nu aveam în gând să mă fac actor. Fratele meu deja era anul IV la ATF, pe vremea aceea așa se numea (UNATC-ul de azi, n.r.), Lucian Ifrim îl cheamă. El îi tot povestea domnului Cătălin Naum (regizor, n.r.) despre mine, despre fratele lui, Gigel. Îmi aduc aminte că s-a organizat o tabără studențească, cu Teatrul Podul.

Domnul Naum Cătălin a vrut să mă cunoască și l-a rugat pe fratele meu să mă ia și pe mine în această tabără. Eu eram student la ASE în vremea aceea, în anul întâi. Când m-a văzut, a stat de vorbă cu mine 5 minute, eram la o terasă, și mi-a zis «Băi, băiatule, tu o să fii actor»”, a spus actorul pentru romanianactors.com.

Gheorghe Ifrim se mândrește cu familia sa

Din acel punct, viața sa s-a schimbat. Era dezorientat, a renunțat la facultate și a dat la ATF. A picat prima dată, apoi a doua oară a fost cu noroc. După toate pierderile prin gânduri, Ifrim a ajuns aici, în ”Las Fierbinți”, serial de comedie ce a câștigat incontestabil inimile românilor prin naturalețea, trimiterile la originile noastre și pitorescul localității în care este filmat serialul. O Românie toată în ”Las Fierbinți”, iar Gigi și-a găsit loc imediat.

Cum arată soția primarului Vasile din Las Fierbinți! Gheorghe Ifrim are, în realitate, o viață total diferită
Familia lui Gigi Ifrim, Vasile din ”Las Fierbinți”

Interpretând rolul lui Vasile, fostul vicepremier din Fierbinți, actualul primar, capul tuturor, e un profitor prin definiție, face bișniță din orice și sfidează pe oricine, căci autoritatea și supremația sunt la loc de cinste. Cu totul diferit stau lucrurile în familia sa ori în viața sa reală. Puțină lume cunoaște faptul că actorul este un familist convins, are doi băieți și o soție pe care o descrie drept minunată. Artistul menționează, tot pentru sursa citată, că datorită lor face tot, pentru că ei îl echilibrează.

Cum arată soția primarului Vasile din Las Fierbinți! Gheorghe Ifrim are, în realitate, o viață total diferită
Actorul din serialul TV românesc și soția sa, Roxana

„Am doi băieți minunați, o soție minunată, Roxana. Ștefan este cel mare, Cristian, cel mic. Datorită lor fac ceea ce fac, pentru că ei mă echilibrează foarte tare. E foarte important să ai familie, din punctul meu de vedere, indiferent ce meserie faci” mai spus, mândru, actorul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI