Cum arată soția lui Rareș Bogdan în costum de baie. Imaginile astea nu trebuie trecute cu vederea

Cum arată soția lui Rareș Bogdan în costum de baie. Imaginile astea nu trebuie trecute cu vederea
Ce fotografii sexy face

La fel ca multe soții de politician, soția lui Rareș Bogdan preferă să stea departe de teleiviziuni și presă.

Cu toate acestea, Florin Bogdan adoră aparatul foto, iar dovadă stă faptul că femeia are o mulțime de fotografii, majoritatea în ipostaze sexy.

Florina Bogdan ar fi putut opta cu ușurință pentru o carieră în modeling

Florina Bogdan arată nemaipomenit și nu se ferește să arate asta cu orice ocazie. Soția fostului jurnalist face senzație și în costum de baie.

De altfel, ea are mai multe fotografii unde apare în costum de baie pe plajă, fiind o pasionată a pozelor de acest gen. De asemenea, Florina adoră să călătorească în locuri exotice.

Cu un abdoment de invidiat și o siluetă pe care multe femei și-ar dori-o, Florin Bogdan este mândră să își arate coprul ori de câte ori are ocazie.

Femeia petrece mult timp în sala de fitness, așa că rezultatele se văd pe trupul ei bronzat în permanență. Chiar dacă a născut de două ori, soția politicianului are un trup impecabil.

Desigur, asta presupune ambiție, dar și câteva artificii estetice la care a apelat.

Cum s-au cunoscut cei doi

Florina Bogdan este de meserie jurist și a lucrat la stewardesă.

„Studentă la Drept în anul I fiind, a acceptat, în glumă, provocarea unui coleg să aplice pentru un post de stewardesă. Nu se aștepta să fie chemată la interviu, dar a fost.

S-a prezentat nonșalant în fața comisiei, cu gândul să le spună sincer că n-o interesează postul, pentru că are alte afaceri pe care nu le poate abandona.

A zburat pentru mai multe companii, alegând, când era posibil, curse care să îi permită să se țină și de școala. Profesorii de la facultate au fost și ei destul de înțelegători. Astfel, în scurtă vreme, Florina și-a dat licența!”, povestea Rareș Bogdan.

Soția lui Rareș Bogdan a povestit ce părere a avut despre soțul ei prima oară când l-a văzut. S-au cunoscut în Cluj, dar Florina nu a fost deloc impresionată de Rareș.

 „Eu îl știam pe el, avea un magazin de telefoane în centru. Prima dată, sincer, mi s-a părut că este figurant și arogant.

El este un bărbat foarte elegant, galant, era un bărbat dorit de femeile din Cluj, mie mi se părea că este cu nasul pe sus, nici prin cap nu mi-ar fi trecut vreodată că eu o să am de-a face cu el.

Plus că avea atunci și mustață și nu pot să zic că, mamă, ce m-a dat pe spate”, a spus ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI