Cum arată soția lui Marcel Ciolacu, de fapt. Ce afaceri are Roxana și de ce nu locuiește în București

Cum arată soția lui Marcel Ciolacu, de fapt. Ce afaceri are Roxana și de ce nu locuiește în București
Cei doi nu locuiesc impreuna

Marcel Ciolacu, președintele PSD, este un personaj cunoscut pe scena politică din România. Mai puțin cunoscută este soția acestuia.

Cine este soția lui Marcel Ciolacu

Soția lui Marcel Ciolacu este directorul societății comerciale SC Lucia COM 94 SRL. Firma aparține, de fapt, familiei Ciolacu, șeful PSD având 55% din acțiunile companiei.

Conform informațiilor publice, compania corespunde industriei alimentare, iar în 2018 a avut o cifră de afaceri netă de 851.086 lei și un profit net de 136.195 lei.

Roxana Ciolacu și liderul social-democraților sunt căsătoriți de peste 20 de ani și au împreună un băiat pe nume Filip. Tânărul are 20 de ani și este student la medicină.

Roxana Ciolacu și-a susținut mereu soțul, dar a refuzat să apară în public, fiind o persoană discretă.

Ea a terminat Colegiul Național B.P. Hașdeu din Buzău și a urmat Facultatea de Chimie.

La bază este inginer și se ocupă de mai mulți ani de afacerea familiei, care își desfășoară activitatea în centrul orașului Buzău.

Cei doi nu locuiesc împreună

Roxana Ciolacu este patroana firmei care are 7 angajați. Ea se ocupă de o brutărie/patiserie.

Marcel Ciolacu a déclarât recent că nu locuiește alături de soția lui la București, ci este nevoit să facă naveta în fiecare weekend pentru a petrece timp alături de familie.

„Spre ruşinea mea ajung din ce în ce mai rar acasă. Cred că asta este marele incovenient al politicii şi al vieţii noastre. Ea nu doreşte să vină la Bucureşti”, a declarat Marcel Ciolacu.

Întrebat cum își petrece timpul când este la Buzău, șeful PSD a recunoscut că stă mult timp pe telefon, lucru care o enervează pe soția lui.

„Canapeaua din sufragerie, stabilim ce vedem pe Netflix, eu continui pe telefon tot ce am de răspuns. Se mai enervează şi mă roagă să mai las telefonul să şi comunicăm.

Într-una dintre zilele din week-end când ajung acasă, am nişte prieteni foarte apropiaţi cu care ne vedem”, a declarat Marcel Ciolacu.

Ce avere are Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu are două terenuri în Buzău alături de soția lui și 2 case. El are două conturi în bancă, unul în valoare de 35.334,19 lei și unul în euro în valoare de 20.000 de euro.

În anul 201, el a luat un credit de la bancă în valoare de 70.204,85 euro, care urmează să fie achitat în  27 de ani.

El mai are patru credite de achitat, însumate ajungând la aproape 40.000 de lei.

Cât despre venituri, el a încasat în ultimul an 129.870 de lei de la parlament și 10.705 de la Guvern.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI