Cum arată soția lui Gheorghe Zamfir, mai tânără cu 44 de ani: ”Nu ajungeam la 80 de ani fără ea”

Cum arată soția lui Gheorghe Zamfir, mai tânără cu 44 de ani: ”Nu ajungeam la 80 de ani fără ea”
Cum arată soția lui Gheorghe Zamfir?

Gheorghe Zamfir are o parteneră de viață cu 44 de ani mai tânără decât el. Deși mulți n-ar fi crezut că relația lor va merge, se pare că povestea lor de dragoste continuă indiferent de gurile rele. Cum arată femeia și care sunt mărturiile artistului despre iubirea pe care i-o poartă?

Cum arată soția lui Gheorghe Zamfir? Femeia e mai tânără cu 44 de ani decât el

Gheorghe Zamfir a ajuns la frumoasa vârstă de 80 de ani, moment în care culege toate lucrurile bune de la viață. Acesta poate să se mândrească cu o carieră impresionantă, o familie de milioane, dar mai ales cu o parteneră alături care îl iubește din toată inima.

Marele naist are o viață normală, iar după aproape 13 ani de iubire alături de Nicoleta Beca este mai fericit decât a fost vreodată. Artistul susține că soția sa este un înger trimis de Dumnezeu.

În anul 2015 cei doi au devenit în mod oficial o familie și învățau să se bucure unul de prezența celuilalt, deși gurile rele spuneau încă de pe atunci că relația nu va dura din cauza diferenței mari de vârstă. Naistul a mărturisit că Nicoleta i-a fost destinată și că a fost trimisă de Dumnezeu pentru a-l avea în pază.

Zamfir a cunoscut-o pe cea care urma să-i fie soție în anul 2008, dar atunci era deja căsătorit cu Marie Noelle, de care a divorțat în 2015. ”Dacă nu ar fi fost ea, eu nu ajungem azi la 80 de ani.  

Ea este o misionară alături de Gheorghe Zamfir. Ea a fost trimisă de Dumnezeu pentru mine. Să mă oblojească, să aibă grijă de mine. E un înger’, a declarat artistul într-un interviu realizat de Iuliana Tudor la TVR 1.

„Căsătoria a fost celebrată cu discreţie, ceea ce este rar, căci ceremoniile de mariaj ale starurilor sunt aproape mereu sinonime cu recepţii grandioase, cu invitaţi prestigioşi şi rochii somptuoase. Domnul Zamfir şi dna Nicoleta Zamfir au oficializat relaţia printr-o ceremonie simplă în România, într-o totală discreţie”, a declarat avocata maestrului la vremea aceea

A trecut pe numele soției o parte din avere

„Este vorba despre apartamentul cu patru camere din zona Gării de Nord din Bucureşti, pe care l-a primit de la Viorel Lis când acesta era primar general al Capitalei. În ceea ce priveşte vila din Cobia-Găieşti, unde locuieşte de ani buni, alături de Nicoleta, Zamfir şi-a exprimat dorinţa ca după moartea sa să fie transformată în casă memorială”
Gheorghe Zamfir

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI