Cum arată și cu ce se ocupă mama lui Kate Middleton. Are o siluetă de invidiat la cei 68 de ani 

de: Anca Lupescu
27 03. 2023

Pe ducesa de Cambridge o știe toată lumea, dar nu mulți știu cum arată și cu ce se ocupă mama lui Kate Middleton. Carole Middleton a devenit o figură publică destul de populară de când fiica ei s-a căsătorit cu Prințul William. Ea are o relație foarte apropiată cu Kate și a căpătat multă popularitate de când fiica ei a intrat în familia regală. 

Cum arată și cu ce se ocupă mama lui Kate Middleton

Kate nu s-a născut pentru acest rol, ci s-a alăturat familiei regale abia când s-a căsătorit cu prințul William în 2011, împingându-se ulterior pe ea și familia ei în lumina reflectoarelor. 

După un deceniu în care a fost alături de familia regală, Carole, mama lui Kate, este probabil obișnuită acum cu rolul.

În ciuda ascensiunii familiei sale, Carole a rămas fidelă valorilor umile cu care a fost crescută. Există o mulțime de lucruri pe care probabil nu le știi despre Kate Middleton, iar trecutul mamei sale este unul dintre ele.

Ea a avut primul ei copil, Catherine, în 1982, urmat de Pippa în 1984 și James în 1987. În același an, ea a fondat Party Pieces, o companie de decorațiuni și articole pentru petreceri.

Femeie de afaceri 

Compania pe care și-a făcut-o singură este estimată acum la 40 de milioane de dolari. Fratele ei mai mare, Gary Goldsmith, are, de asemenea, mult succes. El a devenit multimilionar după ce a fondat o firmă de recrutare IT.

A intrat în domeniul afacerilor în urmă cu mai bine de trei decenii.

Ceea ce a început ca un mic magazin s-a transformat într-un fenomen cu o valoare actuală estimată la 29 de milioane de dolari, care s-a extins chiar și în afara granițelor țării sale de origine.

Mama lui Kate Middleton a fost însoțitoare de bord, născută într-o familie modestă și crescută în locuințe sociale. Ea nu a prevăzut că va deveni un antreprenor prosper și un membru al familiei regale britanice. 

A fost o femeie ambițioasă și vizionară care, în mod ciudat, a fost motivată de Prințesa de Wales să își lanseze propria companie în 1987.

La început, și-a înființat afacerea în magazia din grădina casei sale și a început să creeze un întreg univers ornamental pentru a transforma cele mai memorabile petreceri pentru copii în vise.

Înainte de apariția magazinelor online, ea  trimitea articolele prin poștă. Party Pieces, numele magazinului, avea să se îndrepte ferm în direcția succesului de-a lungul timpului și, deși s-a confruntat cu greutăți în trecut, în special în timpul pandemiei, astăzi se află într-o situație financiară solidă.

O familie de succes

Potrivit cărții lui Sean Smith, „Kate: A Biography of Kate Middleton”, „Party Pieces” a devenit atât de reușită încât Michael Middleton și-a părăsit locul de muncă pentru a susține afacerea soției sale cu normă întreagă. Odată ce cuplul a dus afacerea online în 1992, au început să vadă cu adevărat randamentul și în curând și-au mutat familia într-o casă de un milion de dolari.

Conform The Telegraph, cifrele de la Party Pieces nu sunt informații publice. Cu toate acestea, Marie Claire notează că Carole și Michael au o avere netă estimată între 30 și 50 de milioane de dolari – o avere construită aproape în întregime pe baza ideii lui Carole pentru o afacere care să-i ajute pe părinți să organizeze petrecerile aniversare ale copiilor lor.

Stilul și silueta lui Carole Middletone

La 68 de ani, Carole este o femeie activă, lucru care se vede și pe silueta ei perfectă. Ea are activități normale, precum joaca cu nepoții ei, dar în același timp muncește pentru afacerea familiei sale.

La fel ca fiicele sale, Kate și Pippa, Carole Middleton are un stil vestimentar rafinat. Fie că dă tonul pentru cum ar trebui să arate mama unei miresei, fie că predă o lecție de măiestrie despre cum să se îmbrace pentru Wimbledon sau pentru cursele de cai de la Ascot, Carole Middleton poate fi considerată un model de eleganță și rafinament.

Nu este niciun secret că Kate Middleton și-a revizuit stilul în ultima vreme. De la purtarea unei măști cu flori asortată cu rochia roz înflorată în timpul pandemiei Covid-19, până la portretizarea lui Blair Waldorf, când a purtat o bentiță și o bluză cu cravată la botezul bebelușului Archie.

Cu toate acestea, Kate nu își schimbă complet garderoba. Ea încă poartă faimoasele sale acum pene, încă poartă accesorii clasice și se îmbracă la fel ca mama ei, Carole Middleton.

Carole Middleton și fiica ei, Kate, par să împărtășească aceleași gusturi în materie de îmbrăcăminte.

La fel ca fiica ei, prințesa Kate, Carole Middleton arată întotdeauna elegantă atunci când iese în oraș.

Garderoba lui Carole Middleton și cea a fiicei sale mai mari au multe în comun, cu o mulțime de imprimeuri frumoase și paltoane color block care stau la baza look-ului lor. 

De fapt, Kate și Carole au atât de multe în comun, încât unele dintre ținutele lor sunt greu de distins. 

Sora mai mică a lui Kate, Pippa, preia, de asemenea, mult din stilul mamei lor. Din aparițiile lor pare că există un look clar al familiei Middleton. Dar trebuie notat că totul a început cu Carole. 

Carole și nepoții săi

Într-un interviu acordat revistei Saga, Carole a declarat că îi place să se murdărească pe mâini atunci când vin nepoții la ea. Pentru a-i ține ocupați în grădină, bunicii Carole îi place să organizeze diferite „stații de activități” pentru ca micuții să nu-și piardă interesul. 

„Este important pentru copii să crească apreciind natura și o parte din asta înseamnă să le permitem să se murdărească puțin.”

Carole a spus, de asemenea, că își propune să fie cât mai activă din punct de vedere fizic atunci când nepoții vor veni – și intenționează să continue să alerge după ei atât timp cât poate.

 Într-un interviu pentru Good Housekeeping, Carole s-a descris ca fiind „activă”, explicând: 

„Vreau să alerg pe dealuri, să mă cațăr în copaci și să trec prin tunelul de la locul de joacă. Atât timp cât voi putea, asta voi face. Gătesc împreună cu ei, dansez, ne plimbăm cu bicicleta.”

Carole adoră să aibă grijă de nepoții ei. Mama lui Kate Middleton intervine adesea pentru a avea grijă de copii ori de câte ori părinții lor au nevoie de o mână de ajutor. Atât ea, cât și soțul ei Michael au o legătură foarte strânsă și afectuoasă cu nepoții lor și au fost văzuți având grijă de George și Charlotte în august 2019, când William și Kate au luat parte la o cursă de navigație în largul Insulei Wight.

O bunică model

Când vine vorba de îngrijirea micilor lor copii, William și Kate recunosc că s-ar descurca greu fără ajutorul mamei lui Kate, Carole. 

De fapt, se spune că bunica regală este absolut „indispensabilă”. Carole intervine în mod regulat pentru a avea grijă de cei trei copii Cambridge atunci când părinții lor ocupați își desfășoară angajamentele regale. 

Se spune că s-a mutat cu cuplul după ce s-a născut prințul George, pentru a ajuta la îngrijirea bebelușului în timpul acelor prime săptămâni dificile.

S-a scris și că bunica Carole are o influență foarte pozitivă asupra nepoților ei, ajutându-i să îi rămână „cu picioarele pe pământ” într-o educație foarte neobișnuită și privilegiată. 

Carole și soțul său Michael ajută la menținerea unei atmosfere relaxate și au fost de mare ajutor pentru familia Cambridges în creșterea celor trei micuți.