Cum arată și cu ce se ocupă Izabela Duduianu, fiica lui Emi Pian. Mulți se tem de ea

Cum arată și cu ce se ocupă Izabela Duduianu, fiica lui Emi Pian. Mulți se tem de ea

Pentru cei mai puțin familiarizați cu membrii familiei Duduianu, Izabela Mădălina este fiica cea mare a regretatului Emi Pian, pe numele său real, Florin Mototolea. Mulți o cunosc pe fiica lui Pian și sub numele de ”Izabela Mădălina – Astroloaga”.

Cum arată și cu ce se ocupă Izabela Duduianu, fiica lui Emi Pian

Surse apropiate familiei spun că tânăra se ocupă cu o profesie care în comunitatea lor este una de temut și mulți se tem cu adevărat de tânăra Izabela. Tânăra trebuia să aibă nunta în acest weekend, dar după tragedia din familie, se pare că vor amâna lucrurile.

Mulți se tem de ea pentru profesia pe care o practică

Conform postărilor de pe facebook, tânăra ar fi vrăjitoare de magie albă, descriindu-se ca fiind cea mai puternică, cunoscută și mediatizată vrăjitoare din Europa. Pe pagina ei personală de facebook apar multe anunțuri apropo de profesia pe care o practică și de care, se pare, este foarte mândră tânăra Izabela Mădălina.

Cum arată și cu ce se ocupă Izabela Duduianu, fiica lui Emi Pian. Mulți se tem de ea
Cum arată și cu ce se ocupă Izabela Duduianu, fiica lui Emi Pian. Mulți se tem de ea

„Rezolv orice problemă de la orice distanță! Să zicem că sunteţi un cuplu perfect, vă iubiţi, vă idolatrizaţi, v-a mers totul bine ani de-a rândul, aţi făcut totul împreună şi dintr-o dată apare o schimbare, o răceală unul de celălalt. Ajungeţi ca doi străini sub acelaşi acoperiş. Atunci încep semnalele de alarmă. Persoanele care cred în aceste lucruri pot să-şi salveze căsnicia, cele care nu cred, până la urmă îşi dau seama. Dar e posibil ca asta să se întâmple prea târziu. Uneori pierzi persona iubita şi aceasta ajunge în mâinile celei care a făcut să vă despărţiţi şi e foarte greu să o mai aduci înapoi. Dându-ţi seama şi venind la vrăjitoarea de magie albă poţi să-l aduci înapoi”, a scris Izabela pe pagina ei de Facebook.

În weekend-ul care vine Izabela ar fi trebuit să aibă parte de cea mai fastuoasă petrecere, cu ocazia nunții, la care, conform surselor, ar fi fost invitați maneliști celebrii să cânte, dar în urma evenimentelor de luni noaptea spre marți, când Florin Mototolea, zis și Emi Pian a murit upă ce a fost înjunghiat într-o încăierare ce a urmat unui joc de barbut, totul s-a destrămat. Astăzi trupul neînsuflețit al tatălui ei a fost adus acasă de la morga Spitalului Floreasca, și conform tradiției priveghiul va dura 4 zile, ca mai apoi, în weekend să urmeze înmormântarea acestuia.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI