Cum arată Romeo Fantastick acum. Fanii abia dacă îl mai recunosc pe stradă cu acest look

Cum arată Romeo Fantastick acum. Fanii abia dacă îl mai recunosc pe stradă cu acest look
Romeo Fantastik, de nerecunoscut din cauza noului look

Anii trec, maneliștii se nasc pe bandă rulantă, dar nimeni nu-l uită pe cel care a devenit rapid un fenomen – Romeo Fantastik. Aceasta a rămas în vizorul fanilor care abia îl mai recunosc pe stradă din cauza noului look. Imaginea lui a suferit multe schimbări.

Romeo Fantastik, de nerecunoscut din cauza noului look

Cine nu știe măcar un hit de-al celebrului Romeo Fantastik? Petrecerile de acum mulți ani trebuiau să conțină măcar o piesă din repertoriul  pe cât de vast, pe atât de intrigant al cântărețului. Acesta este unul dintre artiștii pe care ori îi iubești și intri în hora sa…ori clar îl ocolești. Cobzaru Romeo și-a făcut apariția în domeniul muzicii cu un look din popor, dar foarte extravagant pe alocuri. Mereu cu accesorii extra, cu vestimentații care mai de care mai strălucitoare care strigau a kitch de la depărtare, a reușit să devină unul din numele pe care mulți dintre români nu-l vor uita așa ușor.

Fără celebra sa chică aproape că unii nu-l mai recunosc pe stradă. La a doua vedere totuși își dau seama despre ce personaj e vorba, mai ales că nu vorbim de cineva care a apărut de ieri sau de azi în spațiul public. Cu toate că nu s-a dus departe de stilul său caracteristic, pare că nu a rămas înțepenit în trecut și s-a adaptat cerințelor actuale. Dacă se accesorizează mult, renunță la piese vestimentare obositoare cu fel și fel de printuri, pot observa fanii în multele postări ale sale de pe rețelele de socializare.

Schimbare mare pentru Romeo Fantastik
Schimbare mare pentru Romeo Fantastik

„Virus ipocrit, i-am nenorocit”

Cunoscutul manelist a ieșit în evidență la începutul pandemiei când ironiza cu spor virusul care a făcut milioane de victime la nivel mondial. Fanii au luat totul ca pe o glumă, mai ales că l-au văzut pe artist când se conforma restricțiilor impuse de către oficiali.

„Eram la magazin, ca să-mi iau un vin
Era coadă mare, n-am avut răbdare
Eu ma strănutat, unu’m-a-ntrebat
Ai pățit ceva? Dă-te-n pana mea, eu am corona 
Lumea a fugit, casa s-a golit
Virus ipocrit, i-am nenorocit
Cu toți au fugit, dar eu i-am mințit”

Romeo Fantastik
Romeo Fantastik
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI